Bu Blogda Ara

25 Haziran 2013 Salı

Balık Burcu ( 20 Şubat- 20 Mart )

BALIK BURCU ( 20 ŞUBAT- 20 MART )

GENEL ÖZELLİKLERİ
Yıldızınız : Neptün (Hayalleri temsil eder)
Gurubunuz : Su, negatif Burcunuzun
Cinsiyeti : Dişi
Burcunuzun Türü : Canlılık
Üstün Yeteneğiniz : Başkalarına karşı ilgi, şefkat
Emeliniz : Huzur
Amacınız : Servete ve mutluluğa ulaşmak
Yenmeniz gereken huyunuz : Kendi değerinizi küçümsemek
Uğurlu Gününüz : Perşembe
Uğurlu Tasınız : Akvamaren
Uğurlu Renkleriniz : Deniz mavisi, Türk yeşili, yeşil, gümüş rengi
Uğurlu Çiçekleriniz : İnci çiçeği, zambak
Uğurlu Kokularınız : Kiraz çiçeği, zambak, limon çiçeği
Uğurlu Müziğiniz : Huzur veren hafif müzik
Muhtemel Hastalıklarınız : Sindirim sistemi, sinir sistemi hastalıkları, romatizma, alkolizm
Uygun olan eş : Boğa, Yengeç ve Oğlak
Başarılı olacağınız meslekler : Doktorluk, bilim, elçilik, yazarlık, yayıncılık, matbaacılık, muhasebecilik, çevirmenlik,din adamlığı, astronomi, astroloji, denizcilik, tüccarlık, ithalatçılık, sanatın her dalı, yöneticilik, organizatörlük

KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Rahatına ve huzuruna çok düşkündür. Sayısız isteği ve arzusu vardır. Bunları gerçekte elde edemezse kendine ait hayal aleminde gerçekleştirir. Zaten bu alem o kadar güçlüdür ki, sık sık gerçekle hayali karıştırır. Öte yandan mistik ve felsefi olayları bilmeyi, öğrenmeyi sever. Kişiliğinin esnekliği, kolay etki altında kalması, amaçlarını kararlılıkla isteme özelliğini de zayıflatmıştır. Balık objektif dünyadan sübjektif dünyaya kaçtığında gölgesiyle karşılaşır. Zihni hayaller, etkilenmeler seliyle ve ürkütücü duygu dalgalarıyla dolar. Kendini aşma dürtüsünü ve bunu nasıl yapacağını şaşırır. Benliğinin derinliğinden gelen bu patlamalar yaratıcılığa yönlendirilmezse gücünü tüketir. Gerçeklerden kaçar. Bu kaçış bir ilham içermez. Sadece uyuşma ve hissizleşme içerir. Her zorlukta geri döner. Zevklerinin içinde kendini kaybeder. Ve kötü kaderinin kurbanı olduğu duygusu ile kendi zamanının geleceği günü bekler.

BALIK ERKEĞİ
On iki burcun en hassas erkeği Balık burcundandır. Hislerinin esiri olabilen fakat kafasını fevkalade kullanabilen bir tiptir. Her şeyden önce çift fikirlidir. Onun karar vermesi kolay değildir. Çok hayalperesttir.Renkli bir iç alemi vardır. Balık burcu erkeğinin para konusundaki fikirleri herkesten farklı olabilir. O cömert ve başkalarını memnun etmekten hoşlanan bir tiptir. Bu yüzden savurgandır. Bu burcun erkeği yaratıcı güce sahiptir ve hafızası güçlüdür. İrade gücüyle seçtiği işte başarıya erişir.

BALIK KADINI
Bu burcun kadınlarının çoğu güzel ve cazibelidir. Hem çift karakterli, hem çift kısmetli hem de çok hislidir. Ona "tam kadın" da denilebilir. Ancak onu ele geçirmek kolay değildir. Balık burcu kadını iş hayatını sevmez ve mecbur olmadıkça çalışmaz. Onun ideali ev kadını olmaktır. Bu kadın müşfik, merhametli, iyi niyetlidir. Onun için bilim ve kültür gibi şeyler ikinci planda kalır. O ailesine, dostlarına bağlıdır. Fakat asıl sevdiği erkeğe bağlanır ve bu erkek onun için üstün sayılır.Bu erkek asla hata yapmaz.

YÜKSELEN BURCUNUZ BALIK
Eğer Astroloji haritanızda Balık Burcu yükseliyorsa o zaman duygusal ve hisli bir insan olup diğer insanların da hislerini sanki bir medyum imiş gibi okuyabilen bir kişisiniz demektir. Kendinizi korumak için diğer insanların sizden istedikleri davranış doğrultusunda hareket edersiniz. Böylece etrafınıza sanki bir koruma mekanizması örmüş olup saklanmış hissedersiniz kendinizi. Dünyanın gaddar ve zalim gerçeklerinden kaçmayı tercih eden bir yapıya sahip olduğunuz için artistik ve yaratıcı kabiliyetleriniz ortaya çıkmıştır. Diğer insanları hisleriniz yolu ile kolaylıkla deşifre etmeniz mümkündür. Ayrıca gece yatıp gördüğünüz rüyalar son derece net dır. Eğer hislerinizi takip ederseniz o zaman başarı sizin olacaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder