Bu Blogda Ara

25 Haziran 2013 Salı

Balık Burcu Yıllık Yorumu

BALIK BURCU YILLIK YORUMU

Bir yıl boyunca iletişim ön planda olacak ve siz her şeyden haberdar olacaksınız. Ancak zamanınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor, çünkü telefon görüşmelerinin, mesajların ve e-postalarm artıp değerli saatlerinizi tüketeceği dönemler olacak. Popülaritenin tadını çıkarın ama sınır koyun. Arkadaşlarınıza ek olarak, kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilişkileriniz güçlenecek ve büyük olasılıkla bir sosyal projeye katılacaksınız. Halletmeniz gereken günlük işleriniz artacak, o yüzden bîr araba almanız şart. Genel anlamda zaman zaman koşturmalarınız kontrolden çıkacak ve her şeyle baş etmek için dikkatli bir program yapmanız gerekecek. Bu heyecanlı dönemin ve onunla birlikte gelen iyimserliğin keyfini çıkarın.

Bu yıl Satürn sekizinci eviniz Terazi burcundaki ilerleyişini sürdürüyor. Satürn’le en iyi seçim, tutumlu bir yaklaşım olacaktır ve siz birkaç yıl içinde sonuçlarını fark etmeseniz bile, gayretleriniz karşılığında kazancınız büyük olacak. Bu gezegensel etki evin özellikle eşinizin gelirini smırlandırabilir ve bir kredi almak zorlaşabilir. Ancak Satürn burada sizi, biriken borçlarınızı ödemek için bir plan yapmaya teşvik ediyor. Bunu mutlaka yapın, çünkü Satürn etkisi ve finansal kısıtlamalar, şimdi borcu kapatmak için ayrılan keyfi gelirle sınırlı olabilir. Ancak düzenli birikimlerle önce kendinize ödeme yapın. Eğer geliriniz istikrarlıysa ve borcunuz yoksa, dikkatinizi birikimlere, uzun vadeli yatırımlara ve emeklilik fonlarına verin. Ayrıca hem sizin hem de ailenizin kredi kartı dökümlerini gözden geçirmek, hata olup olmadığını kontrol etmek isteyeceksiniz.

Hem sağlık hem de mülk sigortalarını incelemek için zaman ayırın. Ne kadar zahmetli olsa da, sadece belgeleri okumak bile, sigorta kapsamında olması gereken maddelerin yer aldığından emin olmanızı sağlayabilin Seçenek kıyaslaması yapmak isteyebilirsiniz, ancak ucuz poliçelerin ihtiyaçlarınızı karşılamayabileceğim unut-mayın. Ne yazık ki işvereninizin şirket avantajlarınızı kesmesi veya onları sizin karşılamanızı istemesi mümkündür. Eğer bir miras bekliyorsanız, bu zaman alabilir. Genel anlamda tutumlu olun, daha az para harcayın ve bu yıl olabildiğince para biriktirin.

Uranüs 1 Ocak ve 10 Mart tarihleri arasında burcunuzdaki son günlerini geçiriyor. Bu yedi yıl içinde hiç şüphesiz bazıları olumlu, bazıları ani ve beklenmedik, bazıları da sizi hoşnutsuz bırakan pek çok kişisel değişim yaşadınız. Bunlar Uranüs’ün, olayları karıştırmayı seven gezegenin özelliğidir. Uranüs’ün burcunuza ilk girdiği 2003 yılından beri yaşamınızda olup bitenleri düşünün. Bakış açınız ve gerçekliğiniz hiç şüphesiz artık çok daha farklı. Geride durun, kendinizi bu yeni ve farklı ışıkta inceleyin. Ne kadar yol kat ettiğinizi ve özsaygınızın ve bağımsızlığınızın ne kadar güçlendiğini görün.

Uranüs 11 Mart’ta, ikinci eviniz Koç burcuna yöneliyor. Bu etki Satürn’ün etkisine yakın olacaktır ama odak noktası daha çok siz? geliriniz, para harcama alışkanlıklarınız ve kişisel finans tavrınızdır. Gelecek sekiz yıl içinde, birikimlerinizi artırmak isteyeceksiniz, çünkü beklenmedik durumlar gezegeni Uranüs, en uygunsuz zamanlarda ekstra masraflar çıkarabilir. Ancak iyi haber, beklenmedik kazanımları da tetikleyecek olmasıdır. Lotodan milyonlar kazanmayı beklemeyin ama satın alımlarda indirimlere rastlayabilir, güzel ikramiyeler veya zamlar alabilirsiniz. Ayrıca zaman zaman evinizi dağınıklıktan ve istenmeyen eşyalardan arındırma işine yöneleceksiniz; bunları satarak kazanç sağlamaya odaklanın. Ayrıca bu uzun geçiş sırasında değerleriniz zamanla değişebilir. Kendinize neyin önemli olduğunu sorun. Büyük olasılıkla nesneler son sıralarda, siz, sağlığınız ve sevdikleriniz ise liste başı olacaktır.

Neptün bu yıla on ikinci eviniz Kova burcunda başlıyor ve yine Kova burcunda sonlandıracak. Bu geçiş, altıncı hissinizi kuvvetlendirecek. Rüyalarınız ise fikir ve öngörüler sunabilir. Başucunuza bir kâğıt ve kalem koyun ve uyanır uyanmaz rüyalarınızı not etmeyi alışkanlık hâline getirin. Sonra zaman zaman onları inceleyin ve sık görülen konulara bakın. Burada Neptün yardım vakıflarınıza olan ilginizi artırabilir ve siz bir hastane veya başka bir enstitüde gönüllü çalışmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu sağlık alanı olduğundan, yaşam tarzınıza dair dürüst bir değerlendirme yapmanız gerekecek. Daha sağlıklı olabilir mi? Bu hemen herkes için geçerlidir. O yüzden bırakın Neptün hafif egzersizler ve beslenme değişimleriyle size ilham versin. Ayrıca iş yerinde öğle saatlerinde yürüyüşler düzenleyerek iş arkadaşlarınızı da bu sağlıklı yaşama teşvik edebilirsiniz. Bu sağlık etkisini zihninize yayın ve bir danışman yardımıyla, bir kişisel gelişim kitabıyla, hatta eşiniz veya en yakın dostunuzla konuşarak sürüncemede kalan sorunları ele alm. Kendiniz hakkında yeni anlayışlara ulaşabilirsiniz.

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunda olacak. Yönetici gezegeninizin sizin burcunuzda olması özel bir etki sağlayacak. Bu etkiyi yaşamınız boyunca ancak bir kez tadabilirsiniz. Neptün altıncı hissinizi kuvvetlendirecek ve siz kendinizle ve dünyanızla uyum içinde olduğunuzu hissedecek, hayallerinize ulaşmak için heyecan duyacaksınız. Bu harikadır ve kesinlikle büyük hedefler belirlemelisiniz! Ancak gerçeklik testi yapın ki imkânsız ve başarılması mümkün olmayan hedefler peşinde koşmayın. Büyük olasılıkla en güzel etki, doğal cazibe ve karizmanızın Neptün’le birlikte artarak çoğalması olacaktır. İnsanlar bu pozitif etkiyi hissedecek ve ricalarınıza daha açık olacaklardır. Aynı şekilde siz de başkalarını, olaylara sizin açınızdan bakmaya ikna edebileceksiniz.

Plüton bütün yılı 2024 yılına kadar kalacağı Oğlak burcunda geçiriyor. Bunun on birinci eviniz üzerindeki etkileriyle, arkadaşlarınız ve gruplar yaşamınızda öncelikli bir yere sahip olacaklar. Bazıları dış görünüşünüzü değiştirmenize yardımcı olacak, bazıları ise belirli bir amaca hizmet ederek siz kişisel hedeflerinizi belirlerken bir ihtiyacınızı karşılayacaklar. Aralarında çok etkili ya da güçlü pozisyonlarda bulunan, belki de hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek bireyler bulunacak. Bu gezegensel etki aynı zamanda bir grup içinde değişimleri pozitif bir şekilde etkiler. Bu grup sizin iş yerinizde, çevrenizde, gittiğiniz bir kulüpte veya vakıfta olabilir. Ve Plüton; Uranüs ve Neptün’ün yardımıyla istediğiniz şeylere ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Ancak isteklerinizin net ve belirgin olmasına dikkat edin; çünkü gerçekten hak ettiğinize inanırsanız tam da dilediğiniz şeye kavuşacaksınız.

Satürn, Güneşinizle temas kurduğunda, parasal konular zamanınızı ve düşüncelerinizi işgal edecek. Bu etkinin olumsuz olması gerekmiyor, ancak belirsizlik hissinden ötürü endişelendiğinizi fark edeceksiniz. Önceden önlem alın ve bu sorunu yaşamamak istiyorsanız maddi durumunuzu kontrol altına alın. O zaman zihniniz rahat olacak, çünkü nerede durduğunuzu bileceksiniz. Sonra gerekiyorsa borçlarınızı azaltmayı da içeren bir eylem planı hazırlayın. Gerçekçi, ölçülebilir hedefler belirleyin ve her birine zaman koyun. Gelişmeler, plana bağlı kalmanızı sağlayacaktır.

Ne kendinize, ne eşinize ne de bir arkadaşınıza şirket kurmak ya da finansal bir ortaklığa yatırım sağlamak için uygun bir yıl değil Ve eğer biri sizden borç ister ya da krediye kefil olmak isterse cömertliğinizi dizginleyin; büyük olasılıkla paçanızı kıırtarama yacaksınız. Aynı şekilde eğer kredi almak, bir mal satın almak ya da bir ev kiralamak isterseniz dikkatli olun. îdeal bir anlaşma gibi görünen bir şey, bilmediğiniz ek ücretlerle hayal kırıklığına dönüşebilir. Tüm belgeleri okuyun ve gerekirse bir profesyonele danışın,

16 ve 20 Mart tarihleri arasında doğduysanız, burcunuzda ki Uranüs’ün Güneşle güçlerini birleştirmesinden en son faydalanacak olan sizsiniz. 1 Ocak ve 10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek bu temas özgüveni artırıyor. Bu heyecan verici zamanın olasılıklarına açık olun ve içerden ve dışardan, yeni fikir ve kişisel hedeflerle kendinizi yenileyin. Ayrıca rejim, egzersiz, kıyafetler ve yeni bir saç tarzıyla imajınızı değiştirmek için ideal bir zamandır. Hayallerinizin peşinden gitmeye hazır daha kararlı bir imaj yaratın. Ayrıca Ocak ayının ilk haftasında tanıştığınız kişilere dikkat edin. Onlardan biri yaşamınızı değiştirebilir.

19 ve 23 Şubat tarihleri arasında doğduysanız, Uranüs ikinci eviniz Koç burcundan Güneşinizle iletişim kuracak. Bu geçiş 11 Mart’ta başladığında birikimleriniz önceliğiniz olmalıdır, çünkü genel olarak finans durumunuz ve harcamalarınızda dalgalanmalar yaşanacak. Ayrıca harcamalarınızı, hatta vitrin önü turlarınızı dizginleyin, çünkü bu dönemde bütçenizi sarsabilecek harcamalar yapmaya eğilimli olacaksınız, Aynı şekilde sizden borç veya yardım isteyen bir arkadaşınıza veya vakfa hayır demeye hazır olun. Ancak bu geçiş size para yönetimi tekniklerinin bir ömür boyu fayda sağlayabileceğine dair bir ders verebilir. Uranüs tam da ihtiyaç duyduğunuz anlarda küçük miktarlarda beklenmedik paralar almanızı sağlayacak.

16 ve 20 Mart tarihleri arasında doğduysanız, Neptün önce 1 Ocak ve 3 Nisan tarihleri arasında, ardından 4 Ağustos’tan yıl sonuna kadar Kova burcundan Güneşinizle temas kuracak. On ikinci evinizdeki geçişi sırasında Neptün sizi, yaşamın karmaşık sorularına yanıtlar bulmak için içe dönmeye teşvik ediyon İçsel sesiniz aktif olacak ve siz onu meditasyon yaparak, yürüyerek ya da yatıştırıcı müzikler dinleyerek güçlendirebilirsiniz. En derin duygularınızın ortaya çıkmasına izin vermenin yanında, bu sizin toparlanmanıza ve günlük yaşamın stresinden arınmanıza yardımcı olacak. Beceri ve yeteneklerinizi, çevreye veya hayvanlara odaklı bir yardım vakfıyla paylaşarak da aynı tatmin duygusunu yaşayabilirsiniz. On ikinci ev aynı zamanda sağlık alanı olduğundan kendinize bir iyilik yapın ve rutin sağlık kontrolünden geçin. Diş ve gözlerinizi ihmal etmeyin.

19 veya 20 Şubat tarihlerinde doğduysanız, Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Güneşinizle burcunuzdan temas
kuracak. Bu sizin için genel anlamda güzel bir dönem. Zihniniz ve kalbiniz, kişisel büyüme ve fırsatlar için yeni olasılıklara acıtacak. Bu dönemde bir günlük tutun ve her gün düşüncelerinizi yazın. Sonra yıl sonunda bu günlüğe bakın ve Neptün 2012′de tekrar güneşinizle temas kurduğunda, siz harekete geçmeye hazır olacaksınız. Bu geçiş yaratıcılığınızı harekete geçirecek ve burcunuz, burçlar kuşağındaki en yaratıcı burçlardan biri olduğundan, İş gücünüzün üzerine yoğunlaşmaktasınız. Kendinizi ifade etmenin yollarını arayın, yeni bir hobiye başlayın ya da çocukluğunuzda kalan bir hobiyi yeniden canlandırın. Bu da zihninizi rahatlatıp günlük gerginliklerinizi geride bırakmanızı sağlayacaktır.

23 ve 26 Şubat tarihleri arasında doğduysanız, Plüton on birinci eviniz Oğlak burcundan Güneşinizle iletişim kuracak. Bu temas olumlu olsa da görevi dönüşüm olan bu güçlü gezegenin yoğunluğunu hissetmeniz mümkündür. Sizin için bu genel anlamda pozitif ve güçlendirici bir deneyim olabilir, ancak öyle zamanlar olacak ki güç mücadeleleri arkadaşlıklarınızı ve: grup aktivitelerinizi etkileyecek. Bu oyunlara dâhil olmak yerine objektif kalmaya çalışın. Bir kulübe veya vakfa üyeyseniz, hana iş yerinde bir gruba dâhilseniz, sizden liderlik rolünü üstlenmeni/ istenebilir. Kolay olmayacak ama zor da olmayacak. Aksine bu, liderlik becerilerinizi geliştirmeniz için bir fırsat ve pozitif bir değişim aracı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder