Bu Blogda Ara

16 Haziran 2013 Pazar

Kahve Falı


Kahve falına bakmak isteyen kişi kapalı olan fincanı eline alır fincanı kapatan kişiyide karşısına alır ve fala bakmak için niyet eder. Günümüzde kahve falı bakanların hepsinin bir niyeti vardır veya bir uğuru veya bir cinlisi buna göre bakarlar fala bakanlar kendilerine verilen izne göre fala bakmaya başlarlar. Ama herkes için veya kahve falına bakmaya başlayanlar için şu niyet işlerini çok kolaylaştıracaktır.

Kahve falı yorumu
Falan ibni filanın kahve falına bakmaya, Fal bakanlar niyetiyle, Fala bakanlar görenler niyetiyle, Görmeyi ve idrak etmeyi bilenler niyetiyle, Bilmeye kadir olan ve bildiren ilham eden izniyle deyip sağ eliyle fincanı açar. (Örnek vermek gerekirse diyelimki bir rüya gördünüz görülen şekillerin ve cisimlerin nasılki rüya yorumları ‘na bakılır ve tabirleri alınırsa buda öle bir şeydir.

Nasıl Bakılır?
Fincan elde tutulur soldan sağa doğru fala bakmaya başlanır niyetle birlikte kahve fincanında resimler belirmeye ve içine bir takım şeyler ilham olmaya başlar. Gerisi bakan kişiye kalmış artık dilindeki ukde çözülür sular seller gibi fala bakmaya başlar. Sanal gibi olmaz daha güzel olur burada anlattıklarım herkes tarafından bilinmez meraklılarına tavsiyem uygulasın görsünler.

Günümüzde çok popüler fallardan biridir. Diyelimki canınız kahve çekti bunaldınız iyice Türk kahvesini hakketiniz ozaman Kahveler yapıldı ve İçildi Fincanlar ters çevrilir. Fal bakmamak olmaz değilmi işte sizler yorulmayın sadece fal bak işini bize bırakın bizler sizin için falınıza bakalım.

Türk kahvesi günümüzde en çok tüketilen bir kahve türüdür. Bayanlarımız kahveye çoğunlukla fallar için önem verirler. Çoğunluğu bayan olmak üzere kahve falı baktırma merakınıda yanı sıra getirmektedir. Hani derlerya bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bende diyorumki fala inanmayın ama falsızda kalmayın tüm falların öncüsü olan Falbakma.com sizler için falınıza bedava ve ücretsiz bakıyor tamamen sanal olan ve online olan fallarımız sizlerin hizmetinizdedir.


kahve falı

Geçmişten günümüze bir laftır fala inanma falsızda kalma diye , geleceği öğrenmek insanoğlunun en merak ettiği şeylerden biridir,kahve falı bakmak ise halk tarafından kullanılan en yaygın ve en emin yöntemdir.kahve falı için yapılan kahvede normal kahvelerden daha farklı bir özen gerekmektedir .

örneğin : kahvenin şekeri ve kahvenin kıvamı başlıcalarıdır. Kahve falının bakımından önce ise ilk olarak niyet tutulur ve fincan tabağa ters çevrilir sonrada soğuması için beklenilir.kahve falı bakımı ise gerçekten beceri ve dikkat gerektiren bir iştir,Önce işaretlere bakmalı sonra ise hayattan izler bulup aradaki bağlantıyı sağlayıp yorumlaması gerekir. Yapılan yorumlar abartılmadan karşındaki kişinin üzülmesine yada aşırı sevince boğulmasına izin verilmeden yapılmalıdır. Unutmayın ki sonuçta sadece bir fal !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder