Bu Blogda Ara

19 Haziran 2013 Çarşamba

Koç Burcu Aşk Uyumu


KOÇ- KOÇ Aşk Uyumu

 Koçların güçlü fikirleri vardır. Herşeyden önce ben diyerek hareket ederler. Aranızdaki güçsavaşından kurtulabilirseniz, birlikte çok eğlenebilirsiniz.Birbirinizle yarışmayın ve rekabet duygunuzu dış dünyaya yöneltin. İki Koç`un beraberliğinden kıvılcımlar çıkabilir. Elele verdiğiniz takdirde çok şey başarabilirsiniz. İkinizde her zaman büyük düşünürsünüz, ulaşamayacağınız hiç bir hedef yok gibi. Risk almayi seven, girişimci Koç ile ortak olabilirsiniz. Yalniz birbirinize akıl vermeye kalkışmayın. Koç burcu kendisine akıl verilmesinden ya da emir almaktan nefret eder. Bu engeli aşabilirseniz birlikte büyük başarılar elde edebilirsiniz.  İkinizde ateş elementisiniz. Pratik sayılmazsınız ve ayaklarınız yere sağlam basmaz. Doğum haritanızda toprak elementi burçlar varsa ilişkiniz için iyi olacaktir. Ikinizde gözü kapalı risk almayı sevdiğiniz için zor durumda kalabilirsiniz.  Ateşli Koç burcunun seks hayatı mükemmel gitmiyorsa aldatıldığından şüphelenmeye başlar. Aceleci ve sabırsız Koç biraz yavaşlayıp seksin tadını çıkarmayı ögrenmelidir.Koç`lar arada bir tos vururlar ama arkasindan zevkli ve tutkulu barışmalar gelir.

KOÇ- BOĞA Aşk Uyumu

  Koç her zaman aceleci  davranır . Boğa burcu sizden çok farklıdır. Boğa burcunun kendi durumuanlamak   zaman alır, Risk almayı sevmez, adımlarına dikkat eder ve güvenliğine çok düşkündür.Güvenilir Boğa burcunun sinirleri Koç’unki kadar sağlam degildir, bu yüzden aranizda sürtüşmeler çikabilir. Boğa burcu çok yavaştır. Bu bazen harika (yatakta), bazen de iyi olmayan (ev satin alirken) sonuçlar doğurabilir. Kadin ve erkek Boğa’lar seksten önce en iyi baslangicin iyi bir yemek oldugunu düsünürler. Boga sevgilinizin çok hos ve sakinlestirici bir ses tonu vardir ayni zamanda çok iyi sirt masaji yapar. Isiklar karardiginda oldukça duyarli, sehvetli, ilgili bir sevgiliniz oldugunu fark edeceksiniz. Aceleci Koç’un bu durumda yavaslamasi ve vites küçültmesi gerekmektedir.Koç’un yildirim hizini ancak çekici Boga’nin oksayislari yavaslatabilir.  Siz ise bazen fazla ciddilesen Boga’nin hayatina sürpriz ve eglence katabilirsiniz. Herseye ragmen sehvetli Boga’nin yaninda kendinizi cennette hissedebilirsiniz. Boğa’nin son derece üretken, pratik ve iyi kazanan biri olduğunu göreceksiniz. Sizin maceracı ruhunuz ile onun evde oturmayı seven sakin yapisi çatisacaktir. Boğa alıskanlıklarına ve ev hayatina o kadar bağlidir ki onu evinin dışına çikarmaniz nerede ise imkansizdir. Sizin hareketli yapinizla onun sakin yapisi aslinda hiç uymamaktadir. Kisa bir süre içinde ondan sikilabilirsiniz.
  
KOÇ-İKİZLER Aşk Uyumu

Ikizlere gözünüz takilmis olabilir. Iste tam size göre birisi. Bu sempatik Ikizlerin paylasacak çok nesesi vardir. Ikinizde çabuk sıkılır ve yeni heyecanlar ararsiniz. Ayni anda bir çok seyi birden idare edebilirsiniz. Konuskan, hareketli, aktif ve bir çok arkadasi olan Koç ve Ikizler birbirine çok uygundur. Her gün kafa yordugunuz farkli konular hakkinda atesli tartismalar yaparsiniz. Yeni fikirler bu iliskide hiç eksik olmayacaktir, bu fikirleri degerlendirmeye çalisin. Ikizler`in agzindan kelimeler rahatlikla dökülür ve tam yerini bulur. Bazen sizin halkla iliskilerinizi yaptigini görebilirsiniz.  Koç burcu iliskide lider olmak ister. Ikizler ise değişken yani uyumlu nitelik tasidigi için bu durumu sorun çikarmadan kabullenir. Zaten onun kafasi kendi projeleri ile yeterince doludur. Sizin hep kendi isteklerinizde diretmeniz sinirini bozsa da, bunu aninda dile getirecektir. Ikizler asla içine atmaz ve kin tutmaz. Ateş elementi Koç için, hava elementi Ikizlerin varligi taze hava gibidir. Kiymetini bilin. Yatakta tutku ve ates kaynagi basta siz de olsaniz, uyum yetenegi ile sizin seviyenize hemen gelecektir. Siz ise aceleciligi birakip biraz yavaslamalisiniz.Ikinizde anlik yasadiginiz için, hiç olmazsa birinizin gelecekle ilgili ciddi planlar yapmasi gerekmekte. Pratik sayilmazsiniz ve detaylarla araniz iyi degildir

KOÇ-YENGEÇ Aşk Uyumu

Yengeç burcu sizden çok farklidir yinede bu iliskinin gelecegi sizin tutumunuza bagli olacaktir.Yengeç köklerine ve ailesine çok baglidir siz isedis dünyaya aitsiniz. Siz risk almayi sever, yeni girisimlerle kendinizi denemek istersiniz. Yengeç ise saglamcidir, sizin atilimlariniz onu ürkütür. Sizin diger insanlargibi maasli bir iste çalismamaniza sasirmaktadir. Koç burcu bir sirkette çalisiyorsa bile kendi isinin basina geçme planlari yapiyordur.Firsatini buldugu anda özgürlügüne yelken açacaktir. Yengeç burcu Koç`un neden evde oturamadigini merak ederken, Koç ise Yengeç`in basari hakkinda hiç bir sey bilmedigini düsünür. Koç, Yengece basari için onun hayal bile edemeyecegi kadar çalisma, çaba, zaman ve dikkat gerektigini haykiracaktir. Yengeç`te de biraz hirs vardir ama hiç bir zaman sizin isinize olan düskünlügünüzü anlayamayacaktir. Farkliliklarinizi asabilirseniz, Yengeç ile hayal bile edemeyeceginiz sicak bir yuvaniz, mutlu bir ev hayatiniz olacaktir. En büyük mutlulugu evinde bulan Yengeç çok iyi bir es ve anne-babadir. Onunla sik sik aile ziyaretleri yapabilirsiniz, aile baglarinizi güçlendirmek için buna katlanmalisiniz. Farkli yapilariniz seks hayatinizda da ortaya çikacaktir. Yengeç romantik anlar beklerken siz sadece tutku dolu olacaksiniz. Duygusal olmayan yapinizla onu hayal kirikligina ugratabilirsiniz. Romantik olmaya çalisin. moraliniz bozuldugunda gözünüz disarida olur ve kaçamak yapmak için firsat kollarsiniz. Bu tip dürtülerinize hakim olmalisiniz yoksa onu kaybedebilirsiniz. Yengeç duygusal inis çikislarla dolu hassas bir burçtur. Duygulari sik sik degisir. Günlerce hatta bazen aylarca neseli iken birdenbire tam tersi olabilir. Içine kapandigi zaman onu disa döndürecek sabriniz yoktur. Size göre fazla somurtkan ve mizmizdir. Bu durumdan sikayetçi oldugunuz zaman kalpsizlik ve ilgisizlikle suçlanabilirsiniz.

KOÇ-ASLAN Aşk Uyumu

 Bu iliski benzer ruhların beraberligi olacaktır. Enerjik, heyecanlı, güç dolu bir ilişki sizleri bekliyor. Aslan burcu sanki sizi mutlu etmek için yaratılmış. Atesli sohbetler, parlak fikirler ve macera dolu bir ilişki olacaktır. Aslan burcu sizin ask eviniz olan 5. evinizin yöneticisidir ve sizi çok mutlu edebilecek özelliklere sahiptir.  En zor gününüzün sonunda bile sizi güldürebilen, neseli, cömert Aslan`a hayran olacaksiniz. İkinizde ateş elementi oldugunuz için sinirlarinizi zorlayarak etrafinizdaki dünyayi kesfetme dürtüsüne sahipsiniz. Ates burçlari çok yaratıcıdır bu yüzden aranızda sonsuz fikir alısverişi olacaktır. Ikinizinde hayattan beklentileri çoktur, bu beklentilerinizi birlikte gerçeklestirebilirsiniz.  Aslan sevgiliniz romantik oldugu için size hos sürprizler hazirlayacaktir. Pahalı ve gösterişli yerlerde yemek yemekten ve buralarda görülmekten zevk alir. Görünüsüne önem verir, iyi giyinmeyi sever ve ayni özeni sizinde göstermenizi ister. Aslan burcu, bastan çikarma ustasidir. Yönetmeyi seven Koç, kendinizi bu defalik onun ellerine birakirsaniz mutlulukla teslim oldugunuz ilk savasiniz bu olabilir. Seksüel beraberliginiz atesli, tatli ve her yönü ile mükemmel olacaktir. Ikinizde son derece tutkulu ve enerji dolusunuz. Aslan kadini ve erkeği gururlarina çok düskündür, hiç bir sekilde aldatılmayı hazmedemez. O da sizin gibi birinci olmak ister, ikincilige tahammülü yoktur.Ikinizde pratik olmamakla birlikte çok üretkensiniz. Büyük ihtimalle yeterli gelire sahip olacaksınız. Ikiniz birden iliskiyi yönetmek istediginiz için iki patronlu bir ortaklık gibi olacaktır. Bu yüzden aranızda sürekli bir gerilim olabilir. Aslan`in inatçiligindan sikayetçi olabilirsiniz. Siz ona göre biraz daha esnek oldugunuz için, bazi durumlarda sizin alttan almanız gerekebilir. Aslan ve Koç`un kavgasi sirasinda çigliklar ve kükremeler duyulacaktir. Aslan kükremesi ile Koç`u sindirebilir. En iyisi olaylar büyümeden kontrol altina almak olacaktir. En seksi ve tahrik edici ses tonunuzla barismayi önerin ve asla onun gururunu kirmayin. Gururu kirilan Aslan`i teskin etmek oldukça zordur. Beraberliğinizin devamı için kesinlikle Aslan`ın gururunu kırmamalısınız.

KOÇ-BAŞAK Aşk Uyumu

Arkadaşlarınız, Başak`tan ne farklı olduğunuzu söylemişlerdir.Siz bunu zaten başından beri biliyordunuz. Ilişkiniz hala devam ediyorsa da bu iyi niyet ve azminizin sayesindedir. Bazı şeylerin farkına varmalısınız. Başak sevgiliniz de sizin gibi çok çalıskandır ama enerjilerinizi farklı yönlerde kullanırsınız. Basak burcu sabah uyanır uyanmaz, gün boyu yapması gereken işlerin planını yapar. Bu işlerini bitirene ve kusursuz hale getirene kadar uğraşır. Sorumluluk duygusu ve hırsı ile kendi kendini motive eder. Onu kontrol edecek bir patrona ihtiyaç duymadan islerini eksiksiz ve zamaninda bitirir. Verdigi sözlere önem verir ve kimseyi (en basta kendini) hayal kırıklıgına uğratmamak için elinden geleni yapar. Siz olayları bütün olarak görebilirsiniz ve daha atılgansınızdır. Başak ise detayda, organizasyon ve düzen kurmada çok beceriklidir. Başak sevgiliniz yanınızda iken çok güçlü olabirsiniz. Görev duygusu ile dolu Başak size yapmanız gereken işleri hatırlatacak ve her yönden destek olacaktır. O yanınızda iken hayallerinizi gerçeklestirebilirsiniz. Sizden daha esnek oldugu için bir engelle karşilastığı zaman sizin gibi donup kalmaz hemen alternatif bir çözüm yolu bulur. Başak her zaman haklı çıkmayı becerir ve sizin gözünüzden kaçan detayları asla kaçırmaz. Bazen, hiç bir seyin onu memnun edebilecek kadar kusursuz olamayacagına inanırsınız. Unutmamalısınız ki Başak size zorluk çıkartmak için değil dış dünyada parıldamanız için böyle davranmakta. Egonuzu kontrol altında tutup Başağın tavsiyelerine uyarsanız çok başarılı olabilirsiniz. Bütün olağanüstü başarılı Koç`ların arkasinda ilgili, titiz bir Basak vardir. Yatakta insiyatif sizde olacaktir. Basak daha çekingendir ve ilk adimi sizden bekler. Kadin ve erkege göre bu durum degisebilir. Koç kadini ne istedigini bilir ve çok heyecan vericidir. Basak, Koç için ideal bir estir. Neyi, ne zaman istedigini çok uygun bir sekilde dile getirebilir.  Eger konusabilmek bir iliskinin onda dokuzu ise siz bunu basariyorsunuz.Uzun bir is gününün sonunda Basagi havaya sokmak için önce onu rahatlatip sakinlestirmelisiniz. Beraberliginiz yillarca sürse bile bu görevinizi ihmal etmeyin. Ani içgüdülerinizle hemen birlikte olma çabaniz onu perisan edebilir. Gereken zamani ayirip onu bastan çikarirsaniz ikinizde harika vakit geçirirsiniz. Koç burcu sadik degildir. Ahlak kurallarina ve deger yargilarina çok önem veren Basak ise böyle bir seyi asla kabul etmeyecektir. Ne istediginize karar verin ve bosuna ikinizde üzülmeyin.

KOÇ-TERAZİ Aşk Uyumu

 Zarif Terazi ile ya biribirinizi tamamlayarak bütün olursunuz ya da rakip, ortası olmayacaktır. Aralarında altı ay fark olan burçlar birbirinin zıttı olurlar. Zıt burçlar ise birbirini çeker. Farklı kutupları bir araya getirmekte becerikli olan Terazi iyi bir arabulucudur. Aceleci Koç`un tersi olarak problemleri tarafsiz bir gözle inceler, küçük parçalara bölerek analiz eder ve sonunda çözüm getirir. Kibar Venüs tarafinda tönetilen Terazi son derece politiktir, ağzından asla kırıcı bir söz çikmaz. Bu özellikleri ile iyi bir arabulucudur ve diger tarafların red edemedigi uzun vadeli anlaşmalara razı eder. Terazi iletişimci hava elementidir. Bu yüzden söyleyecek sözleri ve fikirleri hiç bitmez. Hava Terazi Koç`un ateşini alevlendirerek daha canlı yanmasını saglar. Canlı, aydınlık bir beraberlik olacaktır. Siz bireyselsiniz, Terazi ise ortaklıklar ve evlilik burcudur. Sevgiliniz sorunlarınıza adil çözümler önerirken sizin de diktatör huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Terazi evli iken daha mutludur ve esini terk etmez. Ikinizde iddialisiniz ama bunu farklı sekillerde yansıtırsınız. Terazi hoşlugu ve cazibesi ile isteklerini yaptırmaya çalışır ve uzlaşma önerir. Koç ise terör yaratarak karşısındakini sindirmeye çalışır. Bu farklı yönteminiz yüzünden basiniz belaya girebilir, siz de Terazi`nin taktigini uygulamalisiniz. O da sizin kadar azimli ve kararlıdır ama sizden daha kurnazdır.  Tahmininizin tersine Terazi de hükmetmeye bayılır. Sevgiliniz tüm becerisini kullanarak, tatlılıkla sizi öyle bir kandirir ki farkına bile varmadan, mutlulukla onun dediklerini yapmaya başlarsınız. Ondan çok şey öğrenebilirsiniz. Yatakta çok acelecisiniz.  Yavaşlamalı ve onun isteklerini göz önüne almalısınız. Özellikle en başta hareketlerinize dikkat edin, sabırsız davranışlarda bulunmayın. Venüs tarafindan yönetilen Terazi`ye özen gösterin. Görüntüsüne önem verir ve sizi de öyle görmek ister.  Onunla buluşmadan önce üstünüze başınıza çeki düzen vermeyi unutmayın. Yirmi sene bile evli olsaniz evin içinde pasaklı dolaşmamalısınız. Kendinize bakar spor yapmayı da ihmal etmezseniz sizi çekici bulacak ve sizinle gurur duyacaktır

KOÇ-AKREP Aşk Uyumu

Mars tarfindan yönetilen bu iki burcun beraberligi atesli, tutkulu ve gürültülü olacaktir. Ikinizde hiç bir seyi yari gönüllü yapmazsiniz. Ikinizinde kuvvetli inançlari ve görüsleri vardir. Astrolojik açidan pek uyumlu sayilmasaniz da çok çabalarsaniz eglenceli bir iliskiniz olabilir. Yatakta ikinizde doymak bilmeyen bir istaha sahipsiniz. Ikinizde sonsuz ihtiras ve enerjiye sahip oldugunuz için birbirinizden çok zevk alirsiniz. Akrep burcunun duygulari daha derindir ve sizin onu anlamanizi isteyecektir. Onun duygularina önem verin ve anlamaya çalisin.Akrep ile kendinizi bulup tüm fantezilerinizi gerçeklestirebilirsiniz. Sevgiliniz bu konuda sizden daha duyarli ve beceriklidir, ondan çok sey ögrenebilirsiniz Akrep burcu size sadik olacak ve ayni sadakati sizden de bekleyecektir. Onu elinizde tutmak istiyorsaniz gözünüz disarida olmamali. Küçük kaçamaklar, flörtler ve orada burada sabahlamak size çok eglenceli gelir. Birine baglanip, onun sadik sevgilisi olamak size göre olmayabilir. Iliskinizin basinda ne istediginize karar vermelisiniz.

KOÇ-YAY Aşk Uyumu

Yay ile birbirinizi bulmanıza şaşırmamalı. Artık birlikte Afrika`da safariye mi çıkarsınız, ortak bir konuda birlikte ders mi alırsınız, ne yaparsaniz bu iliski çok eglenceli olacaktir. Ikinizde ateş elementleri oldugunuz için tükenmek bilmeyen fikirleriniz var ve etrafinizdaki dünyayi merak edip durursunuz. Her açidan çok uyumlusunuz. En sonunda kendiniz gibi idealist birine kavustunuz. Atesli fikir alisverislerinizle beraberliginiz renkli olacaktir. Yay`la birlikte dünyayi iyilestirmek üzere ortak bir amaç için çalisabilir ya da sifirdan bir ise baslayip onu devlestirebilirsiniz ama ikinizde pratik sayilmazsiniz. Dogum haritalarinizda toprak burçlarindan biri yani Basak, Oglak, yada Boga varsa çok daha fazla basarili olabilirsiniz. Yay sizden daha esnek ve uyumludur. Siz ise uzlasmayi beceremezsiniz. Aranizda bir anlasmazlik oldugunda genelde Yay alttan alacaktir vede bunu fazla dert etmeyecektir. Gene de çok ileri giderseniz açiksözlülügü ile sizi aninda kendinize getirecektir. Iliskinizin basarili olma sebeplerinden biri de budur. Aranizdaki iletisim hizli, güçlü ve sevgi doludur. Yay ile birbirinize kinlenmezsiniz ve her zaman açiksinizdir. Ikinizde spor yapmaktan ve limitlerinizi zorlamaktan zevk alirsiniz. Egzersiz seks öncesi iyi bir baslangiç olacaktir. Ikinizde hareket ettikçe daha enerjik olursunuz. Yay ile anlik sürprizlerden hoslanirsiniz. Planladiginizi bekleyemeyecek kadar sabirsizsinizdir. Seks hayatiniz onunla her zaman heyecanli olacaktir. Yay bekarlar burcu olarak bilinir ve zor baglanir. Evlilik fikrine alissa bile bu zaman alacaktir. Yay ile birlikte iseniz iliskinizin dogal olarak evlilige gidecegini zannetmeyin. Aslinda siz de özgürlügünüzü kaybetmek istediginizden emin degilsinizdir.

KOÇ-OĞLAK Aşk Uyumu

Hayata farklı bakıs açılari olan farklı kişilersiniz. Bir Koç olarak bu kadar planlı bir iliskiye dayanamaz isyan edersiniz. Siz bir ateş elementi olarak sinirlari zorlamak, başkalarinin çekindigi konuları kurcalamak istersiniz. Toprak elementi Oglak ise pratiklik ve güvenlik demektir. Büyük ihtimalle onun iyi bir isi vardir. Genellikle büyük firmalarda basarili ve iyi bir mevkiiye sahiptirler. Yaptiklari isle taninmak onlar için önemli oldugundan islerinde agir sorumluluklar alir ve isimlerini duyururlar. Siz sürekli olarak yeni, heyecanli fikirler üretirken Oglak tedbirlidir ve adimlarini düsünerek atar. Iyimser yapinizla her kötü günden sonra aydinlik günler beklerken Oglak sizi en kötüsüne hazirlamaya çalisir. Birbirinizi dengeleseniz de bu sizin maneviyatiniza zarar verebilir. Gene de ikinizin olumlu özellikleri bir araya geldigi zaman (sizin atilganliginiz ve Oglagin yapiciligi) saglam temeller olusturabilirsiniz. Ates Koç ile toprak Oglak buircunun birlikteligi yatakta iyi olabilir. Onu ne kadar uzun zamandir tanirsaniz taniyin, bastan çikarmak için acele etmeyin ve gerekli zamani ayirin. Iskolik Oglak insaninin sekse hazir olabilmesi için gevsemeye ve kafasini bosaltmaya ihtiyaci vardir.  Oglak günün yirmidört saati isini ve sorumluluklarini düsünür. Öncelikle onu bu düsüncelerinden uzaklastirip sakinlestirmeniz gerekmektedir. Koç olarak tutkulu ve acelecisinizdir ama ona zaman tanimalisiniz. Oglak daha kapalidir, onu sabirla açabilirseniz nazik ve duyarli yönleri ortaya çikacaktir. Bu iliskinin sürmesi için gösterdiginiz çabalar sonucunda heyecanli anlar yasayabilirsiniz. Onunla olan birlikteliginiz sayesinde hayalini kurdugunuz servetin sahibi olabilirsiniz. Girisimci ve atilgansiniz ama ayni zamanda hesapsizca risk alirsiniz bu yüzden kendi basiniza basarili olamayabilirsiniz.

KOÇ-KOVA Aşk Uyumu

 Kova ile macera dolu bir hayatiniz olacaktir. Kova`nin gizemli ilgisiz tavirlari, keskin analitik zekasi ve yenilikçi tutumu size çok cazip gelir. Kova sizin asi karakterinize çok uygundur. Birlikte dünya çapinda isler basarabilirsiniz. Kova`nin rolü toplumlarin düsünce sistemlerindeki hatalari ortaya çikarmak ve dünyayi daha iyi yasanabilir bir hale getirmektir. I kinizde toplum baskisini umursamadiginiz için özgürce hareket edersiniz.Ayni dili konusursunuz ve gelecege dönüksünüzdür. Yarinin geçmisten daha iyi olduguna inanirsiniz. Kova hava siz ateş elementi oldugunuz için çok iyi anlasirsiniz. Iliskinizde herseyde oldugu gibi siz lider olmak istersiniz. Özgürlügüne düskün, kafasi kendi isleri ile dolu Kova ise buna pek aldirmaz. Ikiniz içinde özgürlügünüz çok önemlidir. Kova evlenerek bireyselligini kaybetmekten korkar. Koç`ta Kova`da birbirlerini sikmazlar. Ikinizde esnek karaktere sahip olmadiginiz için anlasamadiginiz bir konuda bir türlü orta yolu bulamazsiniz. Kova`nin sürprizlerle dolu seks hayati sizi çok cezbeder. Asiginizin size her gün baska bir sürpriz hazirlamasi çok hosunuza gider. Gene de ona yaklasmak zor olacak ve kafaniz karisacaktir. Cazibeli ve arkadasça davranan Kova aslinda aranizdaki mesafeyi korumaktadir. Bu, mesafeleri kolaylikla asabilen Koç için asilamayacak bir zorluk degildir.

KOÇ-BALIK Aşk Uyumu

Balik burcu, sevgilisinin ona destek olmasini ister, siz ise bunu kolaylikla yapabilirsiniz. Balik insani yumusak, fedakar ve yaraticidir. Iliskinizde insiyatifin kendisinde olmasini istemez ve idareyi memnuniyetle size birakir. Balik burcu günlük islerini yaparken bile kafasi hep baska bir yerdedir. Onun çevresine yaptigi fedakarliklari gördükçe sasiracak, insanlarin onu kullandiklarini fark edince de dehsete düseceksiniz. O ise bunu fark etse bile umursamayacak ve insanlara yardim etmenin daha önemli oldugunu savunacaktir.  Balik sizin anlamakta zorlandiginiz yüce manevi degerler için yasamaktadir. Koç ise "herseyden önce ben " diyen Zodyak`taki birinci burçtur. Balik ise kendisinden baska herkese öncelik veren sonuncu yani onikinci burçtur. Balik kendisinden önce gelen onbir burcun karisimidir ve evrensel sevgiyi yönetir.Bazi astrologlar Balik`larin "yasli ruhlar" olduklarini aslinda onlarin daha önce diger burçlarda yasamis olduklarini ve içsel manevi isiga sahip olduklarini söylerler. Sizin için önemli olan seylerin çogu onun için önemsizdir. Balik burcu daha çok manevi degerlerle ilgilidir. Gene de sizin atesli yapiniza ve dürüstlügünüze hayran olur. Onu elestirmeyin, Balik çok insancildir. Sizin umurunuzda bile olmayan seyler ona aci verebilir. Balik size yapisip devamli bir seyler istemeyecektir. Onun yaratici ve zengin bir iç dünyasi vardir. Sizinle birlikte partilere, yemeklere gitmekten zevk alacak daha sonra da mutlu bir sekilde kendi iç dünyasinda dinlenmeye çekilecektir. Baskalarinin sorunlarini kendisininmis gibi dert ettigi için ara sira yanliz kalip toparlanmaya ihtiyaci vardir. Yanliz kaldikça enerjisi yenilendigi için eski gücünü kazanana kadar bir kösede saklanmak ister. Toparlandiktan sonra yine herkesin dertlerini üstlenmek için disari açilir. Gerçekten tam olarak ne oldugunu anlayamadiginiz, ama hissedebildiginiz büyülü, derin ve filozofik bir yapisi vardir. Iç dünyasina girmeyi basarirsaniz, kimsenin bilmedigi bu zengin dünyaya hayran kalabilirsiniz. Ask hayatiniz göz kamastirici olacaktir. Ask onun için mutlu sonla biten büyüleyici bir masaldir. Hayatin aci gerçekleri ile karsilasinca çok sasirir. Evliligi yillar sürse bile her zaman el üstünde tutulmak, çok sevilmek ister. Sekste fiziksel arzunuz daha ön planda , duygulariniz daha geride ise, Balik size karsilik vermeyecektir. Bunu gizlemeye çalissaniz da, o gerçek niyetinizi hissedecektir.  Beraberliginizde, onun derin duygularina neden karsilik vermediginizi merak edecektir. Onun gibi derin duygulara sahip olmadiginizi anlamakta da güçlük çekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder