Bu Blogda Ara

19 Haziran 2013 Çarşamba

Koç Burcu Yıllık Yorumu

KOÇ BURCU YILLIK YORUMU
Yılın ilk üç haftasında, Jüpiter on ikinci eviniz Balık burcundaki zamanını tamamlarken 2013 eylem planınızı hazırlamak için yeterli zamana sahip olacaksınız. Ocak ayının ilk birkaç gününe dikkat edin; Jüpiter 22 Ocak’ta sizin burcunuza girerken bir hayal, biriyle yaptığınız özel bir konuşma ya da sezgileriniz, yeni hedeflere odaklanan bir yolculuğa çıkmanız için ihtiyacınız olan anlayış olabilir

Her ne kadar Jüpiter’in Koç burcunda geçireceği zaman kısa olsa da 3 Haziran’a kadar sürecek eyleme dayalı Güneşiniz, şanslı olma olasılığı yüksek bu dönemi en iyi şekilde değerlendirebilir. Ancak biraz temkinli olmaya çalışın. Jüpiter iyi şans ve gereğinden fazla iyimserlikle özdeşleştirilir. Dolayısıyla size yakın olan biri sizi uyarırsa, bu daha sonraki pişmanlıklarınızı önleyebilir.
Özellikle Şubat ve Mart ayının sonunda, bir yöneticiyle, bir başka otorite figürüyle ya da eşinizle yaşayacağınız bir çatışma, sizi zor durumda bırakabilir. Geçen yaz mevsiminde yaşadıklarınızı düşünün; aynı şey tekrarlanabilir ya da bu olaylar bu zaman çerçevesinde sonuçlanabilir.

Jüpiter 4 Haziran’da kişisel gelirden sorumlu ikinci eviniz olan Boğa,ya ilerliyor ve yılın geri kalanında burada kalabilir. Bu etkiyi gelir ve öz kaynaklarınızı artırmak için kullanın. Ama Jüpiter’in hu noktada harcamaya da teşvik ettiğini unutmayın, dolayısıyla biriktirmeye odaklı bir bütçe hazırlayın ve paranızı etrafa saçma dürtülerine direnin. Sonra, sadece on iki yılda bir kez gerçekleşen hu transitin sonunda değerli bir şeye sahip olacaksınız.

Satürn, Terazi burcundaki ilerlemesini sürdürüyor. Yedinci evinizdeki bu süre boyunca, bu ciddi gezegen size ilişkilerinizi geliştirmek ve yaşamın her alanında, özellikle size en yakın olan insanlarla nasıl etkileşim kurabileceğinizi öğrenmek için bir fırsat sunuyor. Satürn’ün karmik yanı kendini pek çok şekilde gösterebilir. Şimdi yaptıklarınız, eylemleriniz ve kararlarınız, on dört veya yirmi sekiz yıl sonra karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda belirtilen sebep için karşınıza çıkan yeni insanlarla karmik bir bağlantısının olduğunu fark edebilirsiniz ve geçmişte kalan biriyle karşılaşıp uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsat yakalayabilirsiniz.

Bu aynı zamanda yaşammızdaki ilişkileri incelemek ve büyük olasılıkla sizi engelleyen ya da sizin üzerinizde olumsuz etki bırakan insanlardan uzaklaşmak için doğru bir zamandır. Ancak böyle davranışlarda bulunmadan önce son derece dikkatli düşünmeniz gerekir yoksa pişmanlıklara neden olabilirsiniz.

Güçlü ilişkiler yedinci evinizdeki Satürn’den faydalanıyor. Burada Satürn bir ruh eşine evlilik getirebilir ama aynı zamanda kirlilik konusunda sıkıntı da yaratabilir. Uzun süredir bir ilişki içindeyseniz ancak bazı şeyleri resmîleştirmekten korkuyorsanız, kendinize bunun nedenini sorun. Alacağınız yanıtlar genel anlamda ilişkilerinize ve özellikle bağlılık konusunda olan yaklaşımınıza önemli ipuçları verebilir.

Değişim ve beklenmedik durumlar gezegeni Uranüs, on ikinci evinizdeki yedi yıllık Balık transitini tamamlarken 10 Mart’a kadar
çekimser davranıyor. Jüpiter’in Ocak ayında su yüzüne çıkaracağı yeni hedeflerinizi sonuçlandırın. Uranüs 11 Mart’ta burcunuza girmeden önce harekete geçmeye hazır olmak isteyeceksiniz.

Geçen yaz mevsimini düşünün. Uranüs’ün Koç burcuna kısa süreli adım attığı bu dönemde meydana gelen olaylar, 2013′den bekleyebileceklerinizin bir ön izlemesidir. Ancak 2013 yılında olacakların, 2012 yılında yaşadıklarınızdan daha olumlu olacakları kesin. Bunun sebebi, bu dönemde durumun kontrolünü elinizde hissedecek olmanızdır, en azından Uranüs transiti sırasında herkesin hissedeceği gibi.

Bu yıl Uranüs’ün en güçlü etkilerini hissetmeseniz de (bu sizin doğum tarihinize bağlı), bir başka yanınızın canlandığını hissedeceksiniz. Buna yeni ve farklı olana göstereceğiniz yoğun ilgi de dâhildir. Harekete geçme konusunda gönülsüz bile olsanız, özgürlük ve bağımsızlık arzunuzun giderek arttığını hissedeceksiniz. Ama harekete geçmelisiniz. Tabii bu sizin yaşamınızı altüst etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu enerjiyi boşaltmak için, kendinize dair bakış açınızda pozitif ve sağlıklı bir değişimle sonuçlanabilecek bir hobi veya egzersiz programı bulmaya çalışın.

Neptün’ün, on birinci eviniz Kova burcunda bulduğu süre içinde, arkadaşlığı her yönüyle yaşadınız. Bazen mutlu oldunuz, bazen hayal kırıklığına uğradınız. Aynı şey, aktif bir şekilde yer aldığınız grup ve organizasyonlar için de geçerli. Bu yıl, özellikle Mart ve Ağustos aylarında, bir grubun içinde bulunmanızın sebebini ve o grubun görevini sorgulayabilirsiniz. Şimdi içgüdülerinize güvenin; belki de ilişkinizi sonlandırmaya başlayabilirsiniz. Belirli arkadaşlıklarınız son bulabilir, siz ve arkadaşınız farklı yönlere savrulabilirsiniz. Sizin şimdi bu insanlarda ve gruplarda fark ettiğiniz şeyler, aslında hep oradaydı. Tek fark sizin değişen bakış açınızdır; o insanlar artık sizin yaşamınızın ve yaşam tarzınızın tamamlayıcı bir parçası değildirler.

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunu ziya ki ederken siz içsel sesinizin farkında olacaksınız. Bu gezegen size, içinizdeki gizli bir yönü keşfetme fırsatı sunacak. îçgüdülerinize güvenmeyi öğrenin, Bu his, Neptün’ün Şubat 2013′de etkisini tam olarak göstermeye başlayacağı Balık burcu transiti sırasında, sonraki on dört yıl boyunca güçlenebilir.

On ikinci evinizde Neptün, sizin merhametli yanınızı, sadece en yakınınızdakilerin bildiği bir özelliğinizi ortaya çıkaracak. Önemli bir amaç için harekete geçmek isterseniz, peşini bırakmayın.

Şimdi Oğlak burcunda ikinci yılını tamamlayan onuncu eviniz Plüton, kariyerinizdeki etkisini sürdürmeye devam ediyor (2024 kadar). Kariyerinizi çoktan yapılandırmış ya da kontrolünüz dışındaki etkenler nedeniyle bunu yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz.

Henüz bu noktaya gelmediyseniz, bu yıl olmasa bile İmi noktada bunu gerçekleştireceksiniz. O yüzden şirketinizde olup bitenlere, insanların söylediklerine ve gelişmekte olduğunu gördüğünüz eğilimlere dikkat edin.

Güçlün Plüton sayesinde, bu gezegenin uzun süreli transiti sırasında alanınızda kendinize bir yer açma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Sonuçta hangi noktada olmak istediğinizi düşünmek için çok erken değil, dolayısıyla size bu kısa ve uzun vadeli hedefleri başarmanıza yardımcı olacak ve düzenli olarak gelişme kaydetmenizi sağlayacak bîr plan oluşturun. Bunun ilk ödüllerini Temmuz veya ekim aylarında toplayabilirsiniz.

Bu transitteki sıkıntı, kontrol sorunlarıdır. Ayrıca Plüton kariyer alanında olduğunda, tüm kurallara uysanız bile, şefinizle sorun yaşamanız muhtemeldir. Küçük bir yanlış adım patronunuzun çileden çıkmasına sebep olabilir. Diğer yandan, sorumluluk sizdeyse başkalarını fazla zorlamadığınızdan emin olun. Her iki şekilde de rutine uymayan her durumu veya eylemi belgelemeyi alışkanlık haline gelirin.
Koç Koç uyumu İki Koç bireyler arasındaki bir ilişki uyumluluk kabul edilip birbirlerinin özgürlüğüne saygı gösteren çiftler olular.Bu beraberlik çok enerjik ve heyecanlı olacaktır. Koçların güçlü fikirleri vardır. Herşeyden önce ben diyerek hareket ederler. Aranızdaki güçsavaşından kurtulabilirseniz, birlikte çok eğlenebilirsiniz.Birbirinizle yarışmayın ve rekabet duygunuzu dış dünyaya yöneltin. İki Koç`un beraberliğinden kıvılcımlar çıkabilir. Elele verdiğiniz takdirde çok şey başarabilirsiniz. İkinizde her zaman büyük düşünürsünüz, ulaşamayacağınız hiç bir hedef yok gibi. Risk almayi seven, girişimci Koç ile ortak olabilirsiniz. Yalniz birbirinize akıl vermeye kalkışmayın. Koç burcu kendisine akıl verilmesinden ya da emir almaktan nefret eder. Bu engeli aşabilirseniz birlikte büyük başarılar elde edebilirsiniz.  İkinizde ateş elementisiniz. Pratik sayılmazsınız ve ayaklarınız yere sağlam basmaz. Doğum haritanızda toprak elementi burçlar varsa ilişkiniz için iyi olacaktir. Ikinizde gözü kapalı risk almayı sevdiğiniz için zor durumda kalabilirsiniz.  Ateşli Koç burcunun seks hayatı mükemmel gitmiyorsa aldatıldığından şüphelenmeye başlar. Aceleci ve sabırsız Koç biraz yavaşlayıp seksin tadını çıkarmayı ögrenmelidir.Koç`lar arada bir tos vururlar ama arkasindan zevkli ve tutkulu barışmalar gelir. ;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder