Bu Blogda Ara

18 Haziran 2013 Salı

Ruh Çağırma Nasıl Yapılır ?

Ruh Çağırma Nasıl Yapılır ?
Ruh çağırmaya başlamadan önce gerekli olan malzemeler;
Temiz ve pütürsüz büyük bir tepsi,
Temiz bir fincan 
Harflerin hepsi A'dan Z'ye kadar ayrı ayrı kağıtlara tek tek yazılır. Ayrıca 0(sıfır) dan 9' kadar da tek tek kağıtlara yazılır. İki kağıda da birine evet, diğerine hayır yazılır.
En önemlisi ruh çağırmaya başlamadan önce bulunduğunuzun yerin sakin ve sessiz olmasına dikkat edin.
Kafanızı güzel bir toparlayın,
Soracağınız soruya konsantre olun, o konuya kendinizi odaklayın.
Öncelikle hazırladığınız tepsinin tam ortasına fincanı ters koyun, etrafına sırayla hazırladığınız harfleri yan yana çok bitişik olmasın, dizin. Onları a'dan z'ye dizdikten sonra z'nin yanına hemen rakamları yine sırayla 0' dan başlayarak 9'a kadar dizin. Evet' i fincanın sağına, hayır' ı da fincanın sol tarafına koyun. Bu şekilde ruh çağırma hazırlığı tamamdır.
Şimdi sıra ön önemlisi ruh çağırma işlemi;
Ruh çağırırken gelecek olan ruha olur olmaz, abuk subuk sorular sormayın, çünkü sinirlenir, o da size abuk subuk cevaplar verebilir ve bu arada gitmesi de güçleşebilir.
Şimdi birkaç kişi ters koyulmuş fincanın üzerine sağ işaret parmaklarınızı koyun. Kimin ruhunu çağırmak istiyorsanız' ey iyi ruhlar aleminden mesela Mehmet oğlu Ali' nin ruhunu veya işi olmayan bir ruhu aramıza davet ediyoruz. Geldiysen lütfen evet' e gider misin. Bu arada zaten ruh geldiyse fincan hareket edip, parmaklarınız fincanın üzerinde evet' e gidecektir. Şimdi sorularınızı sormaya başlayabilirsiniz. Sorduğunuz sorularda fincanın gittiği harfleri birleştirerek cevabını verecektir. Sorularınız bittikten sonra ruhu geri gönderme işlemi başlar. Nasıl çağırdıysanız o şekilde ey iyi ruhlar aleminden ali oğlu ahmet' in ruhu sorularımızı cevapladığın için çok teşekkür ederiz, seni rahatsız ettiğimiz için özür dileriz. yerine gidebilirsin deyip göndeririz. Bu arada tekrar sorarız gittin mi diye. Fincan hiç kımıldamıyorsa gitmiş demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder