Bu Blogda Ara

17 Haziran 2013 Pazartesi

Sayı Falı (Numeroloji )

SAYI FALI
Astroloji gibi 'Numeroloji'nin temelleri de antik uygarlıklara, antik düşünceye dayanıp, Ortadoğu 'dan Batı 'ya uzanıyor, Pisagor ile gündeme gelen, Numeroloji ile Numerolog Syivie Vager e göre doğum tarihinden yola çıkarak karakter analizi ve hayatınızın akışını belirlemek mümkün. Nasıl mı? İşte bunun formülü; Kişiliğiniz öğrenmek için (gün, ay ve yıl olmak üzere) tüm sayıları topluyorsunuz. Ardından elde ettiğiniz bu toplamı tek bir rakama indiriyorsunuz. l île 9 arasındaki bu rakama doğum sayısı deniliyor. Ve bu, karakter tahlilinizi yapıyor... örneğin, doğum tarihiniz 2 Nisan 1957... Yapılacak işlem şöyle; 2+4+1957 = 1963 1+9+6+3 = 19 = 1+9 =10= 1+0=1

1:Tutkulu ve Yaratıcı


Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. insanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıra dışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz.


2: Duygusal ve Huzur Düşkünü


Duyarlı ve duygusal bir yapınız var. Güç gösterilerine ve acımasız, tenkitlere dayanamazsınız. Dengeniz ailede yakaladığınız huzura bağlı. Dinginlikten mutlu olursunuz. Bir karar aldığınızda uzun bir süre Acaba iyi mi yaptım? diye düşünmekten kurtulamazsınız. Duygusal açıdan yanlız kalmak sizin için en büyük cezadır; Şefkate ve sevilmeye olan ihtiyacınız sizi her zaman uyumlu biri olmaya iter.


3: Medyatik Ve Baştan Çıkarıcı


Hızlı, dinamik ve meraklı bir yapınız var. Hareketli bir sosyal yaşam R sizin için hayat damarı gibidir. Kalıplaşmış ilkeler ve sert kurallardan hiç hazzetmezsiniz, içinde bulunduğunuz durumu kendi lehinize çevirmekte üstünüze yoktur. Arkadaş canlısı birisiniz, gittiğiniz her ortamda insanlarla iletişim kurar ve asla yanlız kalamazsınız. Duygusal yönden, insanları baştan çıkarmaya çok yatkınsınız.

4: Sabırlı Ve Çalışkan


Sorumluluk ve denge sizi tanımlamak için kullanılan en doğru iki sıfat. Ciddiyetiniz ve ağır başlılığınızla tanınırsınız. Çalışma, azim ve sabır üzerine kurulu bir dünyada yaşamak sizi mutlu eder. En iyi dostunuz zamandır. Genellikle çevrenizdekiler tarafından beğenilen ve takdir edilen bir ihsansınız. Boş sözler ve vaatlere kanmaz, kalıcı birliktelikleri tercih edersiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz,
Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. insanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıra dışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz.

5: Cesur ve Bağımsız


Hayatınız deneyimler ve kazançlar üzerine kuruludur. Tutkulusunuz ve sağduyunuzun sesine sık sık kulak verir, insanları etkilersiniz. Bağımsızlığınıza düşkünsünüz, baskılara ve zorlamalara hiç gelemezsiniz. Cesaretlisiniz, gözünüzü pek az şey korkutur. Ticari konular, sanat, medya ve öğretim alanlarında çok başarılı olabilirsiniz. Duygusal yönden gel - geç ilişkiler sizin yapınıza uymaz

6: Sevimli, Romantik Ve Güvenilir


insanları çok sever, kendinizden başkasına güvenmemek gerektiğin! düşünürsünüz. Adaletsizliğe tahammülünüz yoktur, sezgileriniz ve altıncı hissiniz çok gelişmiştir. Güzelliğe kayıtsız kalamazsınız ve uyum; birlikteliğini ararsınız. Mükemmelin peşinde koşarsınız. Romantik ve duyarlısınız, size ihtiyacı olduğunu hissettiğiniz biri karşısında hemen yelkenleri suya indirirsiniz. Güvenilecek bir insansınız.

7:Bağımsız Ve Tutkulu



Son derece tutkulusunuz. Çevrenize esrarengiz hava yayarsınız, bu da insanları size çeker. Aşırıya varan bağımsızlık düşkünlüğünüz yüzünden yanlız da kalabilirsiniz. Düşünceleriniz!' hayata geçirmek için başkalarına da ihtiyacınız olduğunu çoğu kez göz ardı edersiniz. Duygusal yönden seçicisiniz. Tek kişiye bağlanana dek sayısız ilişkiye girebilirsiniz. Maceracısınız ve ancak tutkulu biriyle mutlu olabilirsiniz.

8:Cüretkar Ve Disiplinli


İyi ve kötü arasında bir denge tutturmak gerektiğine inanır, bunun için çalışırsınız. Paranın gücüne inanırsınız ve vasat şeyler asla sizi ilgilendirmez. Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Tam olarak otoriter olmamakla birlikte eleştirilere pek de gelemezsiniz. Bu durumda kırıcı bir insan olup çıkarsınız. Çabuk iletişim kurarsınız, duygularınız) açıkça ifade edersiniz. Kıskanç bir sevgili olursunuz.


9: Duygusal


idealist ve tutkulu birisiniz. Genel kurallar sizi fazlasıyla sıkar, Beğenmediklerinizle yakın ilişki içine girmekten kaçınır, hayranlığınızı kazanan insanlarla arkadaşlık kurarsınız. Ancak bu seçiciliğinizden aşırıya kaçarsanız, kibirli olmakla suçlanır ve hatta yalnız kalabilirsiniz. Cana yakın ve yaratıcı olmaya aslında çok yatkınsınız. Duygusal yönden; birlikte olduğunuz kişiye karşı son derece anlayışlısınızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder