Bu Blogda Ara

20 Haziran 2013 Perşembe

Yengeç Burcu Aşk Uyumu

YENGEÇ- KOÇ BURCU AŞK YORUMU

Yürümesi oldukça zor bir iliski. Yengeç Zodyak`taki ilk su burcu dolayisi ile su burçlarinin en hassasidir. Sefkat, ilgi, sicaklik, özen ve güven duygusu arar. En ufak bir elestiride bile incinebilir. Yengeç için önce evi, ailesi gelir, Koç için ise önce yeni is tesebbüsleri gelir. Koç ateş burçlarinin birincisidir, hayat dolu, gürültücü, küstah, saldirgan ve düsüncesiz olabilir. Onunla tartistiginiz zaman kazanmak için her seyi yapabilir, sizin duygulariniz ve egonuzu incitebilir. Koç acimasizdir, asiriya kaçabilir, Yengeç ise zaten alingandir ortada bir sey yokken bile üstüne alinma huyu vardir. Zorluklar burada bitmiyor. Yengeç olaylara daha geç tepki gösterirken, Koç aninda tepki gösterir. Tartisma sirasinda Koç sözleri ile sizi yerden yere vururken agzinizdan hiç laf çikmayabilir. Koç dogrucu ve açik sözlüdür, Yengeç ise adimlarini önceden hesaplayarak zigzaglar yapar. Koç bunu aldatici ve içten pazarlik olarak, Yengeç ise incelik olarak degerlendirir. Yengeç evliliginde, ev hayatinda ve çocuklari ile dengeli bir hayat isterken Koç adrenalinle dolu yasamayi sever. Koç insani askta heyecanini kaybetmis ise bunu hemen baska yerde aramaya baslar. Koç ile seks basta çok heyecanli olsa da bu size yetmeyecektir. Sizi siz oldugunuz için derinden seven, içten bir beraberlik istersiniz. Koç ise aranizda bu bag olusana kadar bile yerinde duramayacaktir. Onun ates oldugunu ama ayni zamanda sicakliktan yoksun oldugunu fark edeceksiniz. Koç`tan fazla ilgi beklemeyin onun yapacak çok isi vardir. Herkesle yakindan ilginenen ve karsiligini bekleyen Yengeç, Koç`tan ilgi göremeyince mutsuz olacaktir.

YENGEÇ- BOĞA BURCU AŞK UYUMU

 Boğa dengeli, maddi açıdan güvenli, erotik ve sadıktır. Bunlar sizin bir sevgilide aradığınız özelliklerdir. Ev hayatina olan düşkünlüğünüzü paylaşır ve sizin huzursuz duygusal dünyanıza sağlam bir zemin oluşturur. Siz duygusal olarak iniş çıkışlarla dolusunuz ve Boğa’nın sakin ve sağlam yapısı sizi çok rahatlatır.  İkinizde para konusunda akıllı davranırsınız. Boğa yatırımcıdır, Yengeç ise oldukça hesaplıdır.  Yatakta ise Boğa ihtiraslı, duyarlı ve özenlidir. Koku, görme, tat, dokunma, işitme gibi bütün duyulara hitap eder. Belki de en heyecan verici yönü okşama ve dokunuşlarıdır. Aynı zamanda sesi çok güzeldir. Boğa, sizin ona olan bağlılığınızdan çok memnun olacaktır. İkinizde kıskanç ve sadıksınızdır.

YENGEÇ- İKİZLER BURCU AŞK UYUMU

İkizler`in etrafina yaydığı enerji sizi çekmiş olmalı. Toplumdaki rahatlığına, etrafina topladığı arkadaslarina, meraklı, konuşkan oluşuna ve canlı sohbetlerine bayılıyorsunuz.  Yeni, güncel olan her şey ile ilgilidir. Peki, siz onun sürekli ilgisini çekebilmeyi basarabilecek misiniz? Siz Yengeç birliktelik, yakınlık ve kuvvetli duygularınızla güçlüsünüz. İkizler ise soğuk, ilgisiz ve uzak olabilir. Siz sempatik, merhametli ve duygusalsınız, İkizler ise objektif, mesafeli ve akılcıdır. İkizlerin uzak duruşu ve gizemi başta size cazip gelse de bir süre sonra bu ulaşılamaz hallerinden bikkinlik gelebilir. Civa gibi hareketli oluşu, yerinde duramayışı ve çabuk hareket etmesi eninde sonunda sinirlerinizi bozacaktır. Değişken nitelik taşıdığı için de sizin değisken ruh hallerinize çok kolay adapte olabilecektir. İkizler yatakta konuşkan ve şakacıdır, siz ise daha ciddi ve derinsinizdir. İkizler yüzeyde yaşar, her şeyi hafife alir ve sizin gibi derinlere dalmayi hem istemez hem de beceremez. Onun her seyi, seksi, aski bile analiz etme meraki size fazla gelecektir. Ikizler sürekli degisiklik arar ve bagliliga direnir. Siz ise tam tersisiniz, süreklilik ve denge ararsiniz. İkizler, onu sahiplenmenize karsi koydukça siz farkina varmadan daha çok üstüne düsebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olun, onu rahat birakin ve sahiplenmeye kalkmayin. İkizler özgürlügüne çok düskündür.

YENGEÇ-YENGEÇ BURCU AŞK UYUMU

Yengeç ile baska bir Yengecin beraberligi gerçek bir Romeo-Juliet aski gibi olabilir. Iki romantigin birlesmesi olacak üstelik onlarinki gibi kötü sonla bitmeyecektir. Yengeç`lerin yogun duygulara, sik sik içten sevgi gösterilerine, sefkate, ilgiye ve yakinliga ihtiyaçlari vardir. Sadece iliskinin en basinda degil hayatlari boyunca ayni ilgiyi beklerler. Sevgi alamazlarsa susuz kalmis çiçekler gibi solabilirler. Ayni seylere ihtiyaç duydugunuz için birbirinizi iyi anlarsiniz. Ikinizde evi, aileyi her seyin üstünde tutarsiniz ve çok iyi anne-baba olursunuz.  İkiniz konusmadan bile birbirinizin duygularinizi anlayabilirsiniz. Sefkatli bir bakis yada nazik bir davranisla anlasabilirsiniz. Ikinizin de yöneticisi Ay `dir. Bu yüzden ruh haliniz sik sik degisebilir. Ayni anda karamsarliga kapilirsaniz birbirinizi teselli edemezsiniz. Bu ise bu kadar uygun bir es için ödeyeceginiz küçük bir bedel olacaktir Dikkat etmeniz gereken bir baska konu ise geçmise olan baginiz olacaktir. Yengeçler bugünden sikayetçidirler, geçmise özlem duyarlar ve hatiralari ile yasarlar. Birinizin önceki evliliginden bir çocugu varsa onunla ilgilenmekten diger Yengeci ve çocuklarini ihmal edebilir. Bu da hassas diger Yengeci incitebilir. Yatakta ikiniz de tatli, yumusak ve ilgilisiniz. Birlikte dünyayi yerinden oynatabilirsiniz. Su elementleri beden dilini, yüz ifadelerini çok iyi algilarlar. Onun için yatakta hayranliginizi, mutlulugu ve aski çok iyi ifade edebilirsiniz. Ikinizin de sezgileri baskalarinin düsüncelerini okuyacak derecede gelismistir

YENGEÇ- ASLAN BURCU AŞK UYUMU

Bu beraberlik klasik anlamda uyumlu sayilmasa da iyi olabilir. Aslan sizden çok farklidir. Gösterisli, abartili Aslan hayata tutku ile baglidir ve istek doludur. Aslan, Günes sisteminin yöneticisi Güneş tarafindan yönetildigi için ben merkezci ve egoist olabilir. Hayran olunmak ve saygi duyulmak Aslan`in en büyük ihtiyacidir. Kiyafetlerine harcadigi para konusunda en ufak bir itiraz bile duymak istemez. Kraliyet soyundan geldigine inanir ve o sekilde para harcar. Kötü günler için bir kenarda para biriktirmek aklinin ucundan bile geçmez. Siz ise paranizi biriktirir hatta istif edersiniz. Aslan`in sampanya masraflarini karsilamak için en azindan birinizin iyi kazanmasi ya da daha gerçekçi olmaniz gerekiyor. Aslan`a bes adet takim elbise almak yerine iki adet almanin daha akillica olacagini ögretmeye çalisin. Eger Aslan`a asiksaniz onun usta bir sevgili olmasi ve aldigi pahali hediyeler basinizi döndürebilir. Sevgiliniz Aslan her zaman gösterisli ve cömert olacaktir. Onunla toplum içinde her gittiginiz yerde gurur duyacaksiniz. Aslan insani, kültürlü, sofistike, sicakkanli ve de çok siktir. Gittigi herhangi bir yerde hemen fark edilir.

YENGEÇ-BAŞAK BURCU AŞK UYUMU

Seçkin, zarif  Basak çok iyi bir iletisimci ve hos sohbettir. Kelimeleri çok iyi kullanir ve çok iyi yazi yazar. Ona çok çabuk asik oldugunuzu göreceksiniz. Siz su elementisiniz, Basak ise toprak , beraberliginiz harika olacaktir. Bazi astroloji kaynaklari utangaç yapilarindan dolayi Basagi sikici olarak tanimlamaktadir. Bu çok yanlistir, Basak tutkulu duygulari ile sizi sasirtacaktir. Özellikle sizin gibi duygusal bir esle atesli ve coskulu yönleri ortaya çikacaktir. Günlük hayatta da iyi anlasirsiniz. Basak insani, pratik, düzenli, organizedir ve sizin gibi güvenlik arayisi içindedir. Sizin gibi degisken ruh halleri olmadigindan karamsar günlerinizde size destek olacaktir. Ikinizin de evhamlari meshurdur bu durumda birbirinize destek olamazsiniz. Neyse ki ayni zamanda endiselenme ihtimaliniz azdir. Siz üzüldügünüz zaman daha çok mideniz agrir onun ise bagirsaklari hassastir. Ikinizde agir yagli yemekler yememeli, bol sebzeli hafif yemekler yemelisiniz. Basak sabirlidir, sinirlendigi zaman bile kabalasmaz. Hesaplidir, asla savurgan degildir ve çok çalisarak basarili olur. Ahlaki degerlere önem verir, hep dogrudan yanadir, aldatmayi sevmediginden size sadik kalacaktir.

YENGEÇ-TERAZİ BURCU AŞK UYUMU

Teraziye asik olmaniza sasirmamali! Terazi insani, hos, çekici ve dayanilmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü oksar, kaba saba hiç bir yönü yoktur. Aranizdaki sorun ise Terazi`nin sürekli dis dünya ile iliski içinde olmasidir. Sessiz Yengeç daha içe dönük ve ailesine baglidir. Terazi sizi hafta ortasi disari davet ettigi zaman, akliniza evde yapmaniz gereken isler yada varsa çocuklariniz gelir onlari bakiciya birakip gidemezsiniz. Terazi`nin ise eglenceye ve insanlara ihtiyaci vardir. Disarida yemek yemek yada hazir yemek almak Terazi`nin hosuna gider. Siz ise bunu hem pahali bulursunuz hem de daha iyisini pisirdiginiz için begenmezsiniz. Sizin kafanizdaki mutlu aile tablosunu mutfaginda yemek pisen bir ev tamamlamaktadir. Terazi ise mutfaga girmekten hoslanmaz ve bunu vakit kaybi olarak görür. Mutfakta daha az zaman geçirirseniz birlikte daha çok zaman geçireceginizi düsünür. Terazi gelecegini pek düsünmez ya da düsündügü kadari size yeterli gelmez. Sik sik tatile gitmesine itiraz etmemeye çalisin.

YENGEÇ- AKREP BURCU AŞK UYUMU

Bu son derece seksi ve saglam bir iliski olacaktir. Yengeç en iyi su burçlari ile anlasir, Akrep`te bir su burcudur. Iliskinizin basinda kendinizi Akrep insaninin ellerine birakin, o sizi bastan çikarsin. Bütün günü yatakta geçirin, zaten baska bir seye zamaniniz kalmayacaktir. Zodyak`in seks bombasi Akrep insaninin gözü disarida zannedebilirsiniz ama bu dogru degildir. Akrep burcu da sizin istedikleriniz ister. Ev hayati, kendine ait özel hayat, çocuklar, ve hayatinin sonuna kadar harika bir seks. Sadakat Akrep için çok önemlidir, sahiplenici ve kiskançtir, bu da aslinda onun gerçek niyetini gösterir. Birbirinizin yogun duygusal ihtiyaçlarini iyi karsilarsiniz ve konusmadan da anlasabilirsiniz. Akrep`te sizin gibi iyi bir alicidir ve karsisindakinin sikintisini hemen anlarAkrep insaninin da sizin gibi ruh hali sik sik degistigi için birbirinizi iyi anlarsiniz. Onun arada bir size yönelen kizginligi ile nasil basa çikacaginizi sezgileriniz sayesinde iyi bilirsiniz. Ayni sekilde kendini incinmis hissettiginde ya da egoistlesmeye, mantiksiz olmaya basladiginda nasil davranacaginizi, siniri ne zaman ve nerede çizeceginizi iyi bilirsiniz Onu tatlilikla, sezgilerinizle ve konusarak yola getirmeye çalisin. Akrep sabit nitelikli bir burç oldugu için sabit fikirlidir. Siz, öncü nitelik tasiyan bir burç oldugunuz için ondan daha esnek sayilirsiniz. Onunla bir çok konuda konusarak sorunlarinizi halletmeye çalisin.

YENGEÇ- YAY BURCU AŞK UYUMU

Bu beraberlik pek iyi bir fikir sayilmaz. Yay, iyi egitim almis, kültürlü, degisik ilgi alanlari olan, farkli konularda söz sahibi olan biridir. Onun ilgi çekici konusmasi sizi büyülemis olmali. Yay hayatin önemli konulari hakkinda felsefe yapar. "Neden kötü seyler hep iyilerin basina gelir?", "Ön yargi yok edilebilir mi?", "Kader diye bir sey var mi?" gibi zor sorularla ugrasir. Sizi etkilemesine sasmamali! Yay insani konusmaya basladigi zaman Yengeç dinlemeye bayilir. Siz sezgilerinizle hareket edersiniz, Yay ise akilci ve analitiktir. Siz kendi fikrinizi söylediginiz zaman, Yay bunu saçma ve olanaksiz bulabilir. Yay zaman zaman kibirli, küstah ve nezaketsiz olabilir. Kirildiginizi söylediginiz zaman "gene mi" diye kabalasacak ve kendinizi mizmiz biri gibi hissetmenize sebep olacaktir Farkliliginizi yatakta bir kere daha kesfedeceksiniz. Yay yatakta eglenceli ve atletiktir. Siz ise derin ve duygusalsiniz. Yay`dan zevk alsaniz da aradiginiz ilgi ve özeni onda bulamayacaksiniz.

YENGEÇ- OĞLAK BURCU AŞK UYUMU

 Oglak sevgiliniz hirslidir ve kariyerine önem verir, büyük ihtimalle de mesleginde basarilidir. Siz de bu içgüdüye sahip oldugunuz için onu onlar ve destek olursunuz. Bu iyi bir iliski olacaktir. Oglak sevgiliniz toprak elementidir, yani pratik, saglam ve güvenilirdir. Oglak genelde iyi para kazanir ve parlak bir gelecege sahiptir. Büyük sirketler, holdingler, güvenilir yönetici oglaklari severler. Oglak kazandiklarini yatirimlarla degerlendirir, sizde birikim yapmayi sevdiginizden bu konuda anlasirsiniz. siz su elementi olarak bu iliskiye sezgilerinizi, duygusalliginizi katarak onun duygusal dünyasini zenginlestirirsiniz. Yatakta birbirinize çok uyarsiniz. Oglak agirdan alacak ve size çok zaman ayiracaktir, siz de derin duygularinizla karsilik vereceksiniz. Oglak isteki basarilari ile bir çok hayrani olsa da kaçamak yapmayacak, size sadik kalacaktir. Bu da sizin ihtiyaciniz olan güven duygusunu yaratacaktir. Siz bu iliskide evinizin ve ileride çocuklarinizin efendisi olurken, Oglak insaninin hayalindeki ev hayatini saglayacaksiniz. Oglak ise daima çalisacaktir. Onu git gide daha çok iskolik oldugunu görseniz de sikayetçi olmayacaksiniz

YENGEÇ- KOVA BURCU AŞK UYUMU

Siz ve Kova ayri dünyalarin insanisiniz. Aranizdaki en ufak sorunu bile çözmek için çok çaba göstermeniz gerekecek. Kova insani hayati arastirmaci bir bilim adami gibi yasar. Verileri toplayip mantikli sonuçlar çikarmaya çalisir. Yengeç ise kalbinin sesinin onun hep dogru yöne götürdügünü tecrübeleri ile bilir. Yengeç hayatta her seyin göründügü gibi olmadigina inanir ve sezgisine güvenir. Su elementi olan Yengeç burcunun iç güdüleri hava elementi Kova`ya göre çok daha fazla gelismistir.  Eninde sonunda Kova`nin mesafeli tavri sizi rahatsiz edecektir. Basta onun bu ilgisiz havasi gizemli gelip sizi çekse de zamanla bu sizin kalbinizi kiracaktirSiz yumusak, sevecen ve sicaksiniz. Kova sizi aramadigi yada soguk davrandigi zaman ayni durumda sizin baska türlü davranacaginizi düsünür ve üzülürsünüz.  Kova bireyseldir, bir çift gibi hissedemez ve düsünemez. Sizin derin duygularinizi begense de kendisi bu duygulara sahip degildir. Bu yüzden de bu iliskide verici hep verici siz olacaksiniz. her seyden önce aile, yakinlik ve baglilik istersiniz. Kova ise özgür olmak kendini yakindan tanimak ister. Bagimsizligini kaybedeceginden korkarak evlilige direnir. Zaman içinde Kova`yi ikna etseniz de aradiginiz sicakligi hiç bir zaman bulamayacaksiniz. Kova sizi çok duygusal bularak küçümseyecektir, sizde onun soguk ve aksi oldugunu düsüneceksiniz.

YENGEÇ- BALIK BURCU AŞK UYUMU

Balik burcuna asik olmaniza sasmamali! Nerede ise konusmadan sadece sezgilerinizle anlasiyorsunuz. Balik su elementidir ve bu özellikleri en çok tasiyan burçtur. Su burçlari içinde en yardimsever olanidir. Beden dilini ve yüz ifadelerini çok iyi algilar. Siz bir sey söylemeden endiselerinizi bilecek ve sizi teskin edecektir. Kendisi çok kolay incinen Balik sizi hiç incitmeyecektir. Aranizdaki her hangi bir anlasmazlikta siz öfke ile konussaniz da Balik içinizdeki aciyi ve çatismayi anlayacak sezgisi ile duygu ve düsüncelerinizin derinine inecektir. Zodyak`in sonuncu burcu olan Balik kendinden önce gelen bütün burçlara anlayis gösterir. Sadece yüzeyde görüneni degil ama altinda yatan gerçekleri görmede ustadir. iliskinizde kontrol sizde olsun istersiniz. Zaten Balik bu tip güç kavgalarindan hiç hoslanmamakta ve bunu önemsememektedir. Baliginda hayattan beklentileri sizin gibidir: Düzgün bir ev hayati, çocuklar, yaraticiligini ifade edebilme firsati. Bu yüzden de yönetimi size birakabilir. Balik seçkin ve zariftir. Ikinizde yalniz kalma istegi ile eglenceli sosyal hayat istegi arasinda gidip gelirsiniz. Balik zaman zaman yalniz kalip hayatin anlami hakkinda düsünmek ister, sizin de buna ihtiyaciniz vardir. Yatak odanizin mahremiyeti içinde Baligin güçlü duygularini yasayacaksiniz. Balik için seks sadece bir eglence degil ayni zamanda iki ruhun baska bir alemde bütünlesmesidir. Aranizdaki seks spirituel, güçlü, sehvetli ve atesli olacaktir. Balik size tapacak, askinin gücü ile sizi heyecanlandiracaktir. Karsiliginda siz de kimseye göstermediginiz tutkularinizi ortaya çikaracaksiniz. Birbirinizin ihtiyaçlarini kusursuz olarak karsilayacaksiniz. Ikinizde romantik ve duygusal yaratiklarsiniz. Yatak odanizdan kokulu mumlar, gül yapraklari, romantik müzik ve siirler eksik olmayacaktir. Birbirine olan ilginiz sonsuz olacaktir. Balik para konularinda becerikli sayilmaz, bu konuda siz daha iyi olmalisiniz. Gene de yaraticilik ve sanatla ilgili alanlarda iyi kazanan Baliklar vardir. Balik insani kalbinin istedigi isi yapmalidir, yoksa çok mutsuz olabilir. Balik hayatin gerçeklerini kabullenmekte zorlanir, sizin daha gerçekçi olmaniz gerekiyor. Gerçeklerden incindigi için ikinizin de etrafini koruyucu bir tül ile örterek güzel bir dünya yaratacaktir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder