Bu Blogda Ara

20 Haziran 2013 Perşembe

Yengeç Burcu Yıllık Yorumu

Yengeç Burcu Yıllık Yorumu

Yılın ilk üç haftasında, Jüpiter dokuzuncu eviniz Balık burcundaki zamanını tamamlarken bazı Yengeçler için seyahat görünüyor. İşle ilgili bir seyahat de olabilir ve sizi bir terliye ya da yeni bir işe götürebilecek bir konferans ya da eğitimde yeteneklerinizi sergileme şansı elde edebilirsiniz,

Jüpiter’in onuncu eviniz Koç burcuna girdiği 20 Ocak 2013 tarihinden itibaren, kariyer aktivitelerinizi hızlandırmak isteyeceksiniz çünkü bu geçişi sağlamak için sadece beş ayınız olacak. Yüksek hedefler belirleyin! Bu şanslı gezegen, sorumluluklarınızı artıran ve mevkiinizin yükselmesine neden olan harika bir iş teklifi veya terfi getirebilir» Ancak heyecanınızı biraz dizginleyin ve ağır iş yükünüzle baş edebileceğinizden fazlasını almadığınızdan emin olun.

Bu dönemde arkadaşlarınız size şans getirebilir. Bu aynı zamanda çevre edinmek için en iyi geçişlerden biridir ve siz doğru insanlarla tanışabilirsiniz. İşiniz dolayısıyla tanıştığınız biri, bir ömürlük arkadaşınız olabilir ve benzer yapıda insanların bulunduğu bir kulübe veya organizasyona katılmak size avantaj sağlayabilir. Bu geçiş aynı zamanda iş yerinizde popüler bir takım lideri olmanızı da sağlayabilir.

Satürn dördüncü eviniz Terazi burcundaki ilerleyişini sürdürüyor ve bu yıl yaşamınızda ev ve aileyle ilgili konuları odak noktanıza taşıyor. Aile sorumluluklarınız zamanınızın büyük bir kısmını alacak ve siz yaşça büyük bir akrabanızla ilgilenmek veya onun işlerini üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Yer değiştirmeniz mümkün ama bir mülk alımını bir sonraki yıla ertelemeniz mantıklı görünüyor. Ancak Satürn kendi başına yapabileceğiniz projeler için uygun bir zemin hazırlıyor, tabii bu projeler için borç altına girmediğiniz sürece. Kiralık bir yer arıyorsanız, belgeleri dikkatlice okuyun, ek ücretlere, kira artışlarına, hasar ve tamir poliçelerine ve diğer tüm finansal ayrıntılara dikkat edin. Kendinizi kiracı sigortasıyla koruyun ve bir sözleşmenin altına imza atmadan önce, değişmesi gereken yerleri not edip kiralayacağınız alanı dikkatle inceleyin»

Satürn aile bireyleriyle geçmişte yaşadığınız sorunları ve çocukluğunuzdan kalan, sizi bir şekilde engelleyen konuları çözüme ulaştırmak için bir fırsat sunuyor. Bu süreci başlatmak sizin elinizde. Ve biraz çaba gerektirse de elinizden geleni yaptığınız takdirde başarılı olabilirsiniz. Güçlü bağlarınız daha da güçlenecek ve siz bu insanlara güveneceksiniz»

Aklınızda soy ağacınızı araştırmak gibi bir şey varsa, bu geçiş bu düşüncenizi gerçekleştirmek için uygundur. Bu süreçte bir arkadaş ya da tanıdığınızın, aslında uzak bir akrabanız olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca aile resimlerinizi organize edebilir (nihayet!) ve onları gelecek nesiller için saklayabilirsiniz.

Uranüs 11 Mart’ta Koç burcuna son bir geçiş yapıyor ve o tarihten önce Balık burcundaki yedi yıllık ziyaretini tamamlıyor.Uranüs, dokuzuncu eviniz Balık burcundayken başlamış olduğunuz herhangi bir eğitim girişimini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu geçiş altında aktif olan seyahat arzunuzu tatmin etmek için son bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Süregelen yasal sorunlar da bu dönemde çözüme kavuşacak.

Uranüs kariyer ve statüden sorumlu onuncu eviniz Koç burcunu aydınlatırken siz farklı bir maceraya atılın. Söz konusu Uranüs olduğunda değişim şarttır ve genelde bu değişim beklenmedik bir zamanda gerçekleşir. Ancak bu gezegen fırsatları da tetikler. Tüm bunları, geçen yaz? Uranüs Koç burcuna kısa bir ziyarette bulunduğunda yaşamış veya iş arkadaşlarınızın bu süreçten geçtiğini görmüş olabilirsiniz. Bu yıl koşullar çok daha yapıcı ama Uranüs yine Uranüs, değişim gezegenidir. Gelecek yıllarda kariyerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Siz dış dünyaya açılırken bu da heyecan verici bir süreç olacak. Ayrıca küçük ölçekli bile olsa aniden üne kavuşmanız söz konusu. O yüzden bu geçiş sırasında elinizden gelenin en iyisini yapın ve kariyerinizin bir şekilde değişeceğini bilerek kariyer planlamalarınızı tamamlayın.

Şimdi Kova burcunda olan ve gelecek yılın başlarına kadar aynı burçta kalacak olan Neptün, 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcuna kısa bir ziyarette bulunuyor. Neptün’ün 1995 yılında başlayan Kova burcu ziyareti sırasında, etkisini ortak kaynaklarda hissettiniz; aile fonları, miras, kredi, ipotek hesapları ve sigorta. Her ne kadar Neptün genelde ihtiyacınız olan şeyi ihtiyacınız olduğu anda sağlasa da parasal konularda bazı karışıklıklar olabilir. Sigorta şirketinizi değiştirmeden ya da bir kredi sözleşmesini imzalamadan önce tüm belgeleri dikkatle okuyun ve kendi araştırmanızı yapın.

Neptün’ün dokuzuncu eviniz Balık burcundaki ziyaretini, 2025 yılına kadar bu burçta olacağı süre içinde neler yaşayabileceğinize dair bir ön izlenim olarak görün. Spiritüellik ve inanç konularının yanında, Neptün burada başka kültürlere olan ilginizi tetikleyecek ve seyahatle, araştırmalarla onları öğrenmenizi sağlayacak. Hatta bîr noktada yabancı bir dil öğrenmek ya da başka bir ülkede yaşayan aile bireylerinizle bağlantıya geçmek isteyebilirsiniz. Genel anlamda Uranüs’ün Balık burcunda olduğu sürede başlayan bilgi arayışınızı devam ettireceksiniz.

Şimdi Oğlak burcunda ikinci yılını geçiren Plüton, ilişkileri temsil eden yedinci evinize doğru ilerlemeyi sürdürüyor. Bu güçlü dönüşüm gezegeni, dokunduğu şeyi etkilemeden gitmez. Gezegenler arasında Plüton’un rolü ve amacı budur. Gelecek on üç yıl içinde, en azından bir yakın ilişkinizin büyük olasılıkla birden fazla büyük bir değişim geçireceğinden emin olun. Bu sizin ve karşı tarafın ihtiyaçlarına bağlı olarak olumlu da olabilir, olumsuz da. İlişkilere dair bakış açınızın ve başka insanlarla etkileşim kurma biçiminizin değişeceği ve son derece olumlu bir yolda ilerleyeceği kesindin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder