Bu Blogda Ara

25 Haziran 2013 Salı

Oğlak Burcu Yıllık Yorumu

OĞLAK BURCU YILLIK YORUMU

 Oğlak, bu yılın ilk yarısında, keyif aldığınız konularda şans yanınızda olacak. Sizi mutlu edecek yeni konular gündeme gelecek. Yetenekleriniz, yaratıcılığınız veya çocuklarınızla fark edilmek isteyeceksiniz.

Mutluluk arayışınız ve aşk arzularınız artıyor. Hayattan daha fazla zevk almaya çalışacaksınız. Eğlence yerlerine gidebilir, sık sık gece davetlerine katılabilirsiniz.

Bir süredir Uranüs’ün özgürleştirici etkisi sizi yaşadığınız yeri, ortamı yenileme veya yaşadığınız yerden uzaklaşma arzusu ile dolduruyor. Yaşanan olayların da etkisiyle evinizden, ebeveynlerinizden ayrılabilirsiniz.

Aileniz sizin için herzaman çok önemli ama onlara tabi olmak istemiyor kuralları kendiniz koymayı arzu ediyorsunuz. Bu tutumunuz aile içinde tartışmaları tetikleyebilir. Kendi isteği ile veya şartların gereği olarak ebeveynlerinden erken yaşta ayrılabilir.

Yılın ilk altı ayı, enerji ve savaş gezegeni Mars’ın burcunuzla uyumlu açı içinde olduğu bir dönem olacak. Bu dönemlerde engelleri aşmak daha kolay olabilir ve cesur bir biçimde riskler alabilirsiniz.

Nisan ortalarına kadar eski meseleler, gecikmiş veya ertelenmiş problemlerinizle tekrar yüzleşebilir ve bunları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Bu meseleler daha çok yabancılarla ilişkiler, yolculuklar, eğitim ve hukuki konularla ilişkili olabilir.

Sonuçta Haziran ayına kadar daha girişken olabilir ve istekleriniz için mücadeleci bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ancak bu dönemde kazalara, sakarlıklara da açık olacağınız için soğukkanlı olmaya çalışmalısınız.

Yılın ikinci yarısında, iş ortamında genişlemeler ve iş hayatınıza destek olabilecek imkânlar bulabileceksiniz. Jüpiter’in burcunuza etkisi ekip çalışmalarının sizin açınızdan keyifli olabileceğini göstermekte.

Ortak bir hedef için, yardım amaçlı sosyal çalışmalar yapabilir veya günlük hayatınız içinde başkalarına faydalı olmak için çalışabilirsiniz. Ayrıca bu yıl medyaya ait konular, iş ortamında yabancılarla ilgili uğraşlar ya da daha fazla eğitim alabileceğiniz olanaklar da söz konusu olabilir.

Ekim ayından itibaren Satürn’ün iş ve kariyer alanındaki zorlayıcı ve kısıtlayıcı etkisinden kurtuluyorsunuz. Fakat bu tarihten itibaren, geleceğe yönelik hedeflerinizde daha dikkatli ve bir ölçüde kontrolcü hale gelmeye başlayabilirsiniz.

Bu yeni dönemde grup çalışmaları özellikle kariyerinizi, işinizi ilgilendiren alanlarda daha faza organizasyon ve iş yükü ortaya çıkabilir.

Kısaca bir yandan kendi yaratıcılığınızı serbest bırakmak için çalışırken bir yanda da sosyal alanda ve geleceğe yönelik hedeflerinizde daha düşünceli ve ciddi olmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi önemli kararlar aşamasına getirebilir ve sosyal hayatınızda dengelemeniz gereken konuların süreceğini gösterebilir.

Bu yıl tutulma tarihlerinde ise Yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında elinizde olmayan sebepler yüzünden değişimler yaşayabilirsiniz. Sağlık sorunları çıkabilir veya sosyal hayatınızla ilgili gelişmeler hareketlenebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder