Bu Blogda Ara

20 Haziran 2013 Perşembe

İkizler Burcu (21 Mayıs- 21 Haziran )

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN )

Genel Özellikleri
Yıldızınız : Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi
Gurubunuz : Hava, pozitif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz : Üstün zeka  
Özelliğiniz : Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emeliniz : Gazetecilik, yazarlık
Amacınız : Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak
Uğurlu gününüz : Çarşamba
Uğurlu taşınız : Akik ve İnci
Uğurlu renkleriniz : Gri, mavi, açık mavi,sarı
Uğurlu kokularınız : Gardenya, yasemin, sümbül
Uğurlu müziğiniz : Modern Batı Müziği, hareketli ve canlı parçalar
Muhtemel hastalıklarınız : Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizma hastalıklar.
Uygun olan eş: Koç , Aslan , Terazi ve Kova
Başarılı olacağınız meslekler : Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, müfettiş.
Olumlu yönleri : Kaygısız ve şen. Son derece akıllı. Değişken ve uyumlu. Başkalarına karşı duyarlı. Düşünceleri berrak ve yansız. Dakik.
Olumsuz yönleri : Saçma ve anlamsız olmaları. Sözcük anlamıyla süper bir entelektüel. Birleştirici kişiler fakat. sinirli ve tahrik edilmesi kolay tipler. Soğuk, mesafeli, duygusuz ve gelişigüzel bir karakterde olmaları.

KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
İkizler algılamak ve kendisini gözlemle tıka basa doldurmak için doğmuştur. Her zaman hareket halinde bulunmalıdır. Uyanık bir akıl İkizler'in temelidir. Merak, yerinde duramamak, bunlar İkizler'in kaynaklarıdır. Fiziksel canlılığı akılda da sürer, bu da ona bir başka kaynak sağlar: öğrenme, anlama yeteneği. Bu hızlı zihinsel faaliyetler yargı ve mantık gücüne sahip olmaya yönelik değildir. Ham algılamaya yöneliktir. Düşünmek değil, görmek önemlidir. Sadece dünyaya şahit olmak ister. İkizler'in ana stratejisi deneyimdir. Aynı anda birden fazla hayat yaşamak onu tembellikten uzak tutar. Diğer insanların deneyimlerinden öğrenmek için dinler. Açık fikirli ve şaşırmaya gönüllüdür. Bilgiyi toplar, bağlantılar kurar ve yayar. İkizler'in sürecinin aşırı hızlanması onun gölgesidir. Bu süreç yüzeysellikle sonuçlanabilir. Tatsız gerçeklerle yüz yüze gelmeye zorlanırsa bilgiyi yeniden yapılandırabilir. Ayrıca fazla yayılma, dağılma, sinirlilik ve her şeyin sürekli krize dönüştüğü, anlamsız, heyecanlı ve kararsız yaşam tarzı da söz konusudur. Aşırı yorgunluk, derinlikten yoksunluk ve nihayet duygusal tükenme yaşayabilir.

İKİZLER ERKEĞİ
İkizler burcu erkeği kolay bağlanan bir tip değildir. Ani bir kararla evlense bile sonradan pişman olup boşanabilir. İkizler burcu erkeği neşeli, konuşkan, nazik cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilir. O tam anlamıyla aranılan bir tiptir.

İKİZLER KADINI
İkizler burcu kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir.Tıpkı bu burcun erkeği gibi onları da anlamak kolay değildir. Böyle bir kadını seviyorsanız mutlaka önce onu iyice tanımalısınız. Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer. İkizler burcu kadını çok genç yaşta aşık olur. Daha doğrusu olduğuna inanır. Eğer genç yaşta bir evlilik yaparsa bu evlilik kısa bir süre sonra onun hayal kırıklığına uğramasına neden olur.

YÜKSELEN BURCUNUZ İKİZLER
Eğer Astroloji haritanızda İkizler Burcu yükseliyorsa o zaman son derece entelektüel, konuşkan, her konu hakkında çabuk düşünebilen ve zeki bir kafa yapısına sahipsiniz demektir. Değişken olan yapınız size problem verebilir. Çünkü 1 gün beyaz ertesi gün siyah diyebilen yapınız kararsızlık içinde olacaktır. Her konuyu araştırıp tartışmaya açık bir insan olup konuşmacı özellikleriniz var. Kendinizi etraftaki insanların durum ve şartlarına göre ayarlayabildiğiniz için değişken bir yapı sunuyorsunuz etrafınızdakilere. Bu yüzden yanlış anlaşılıyorsunuz çoğu zamanlar. Fikirlerinizin herkes tarafından entelektüel bir boyutta değerlendirilmesini daima istersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder