Bu Blogda Ara

20 Haziran 2013 Perşembe

Boğa Burcu Yıllık Yorumu

Boğa Burcu Yıllık Yorumu

11 Ocak’a kadar, arkadaşlığı temsil eden Balık burcundaki Jüpiter sayesinde, tatil havasından çıkamıyorsunuz. Arkadaşlarınızla görüşün ve size gelen davetleri kabul edin. Özellikle yeni insanlarla tanışıp çevre edinebileceğiniz yerlere gidin. Bu insanlar arasında, heyecan verici bir kariyerin kapılarını açacak biriyle tanışabilirsiniz. Doğru zamanda doğru yerde olmak önemlidir.

Tam da sizin sevdiğiniz gibi, 3 Haziran’da Jüpiter’in on ikinci eviniz Koç burcuna geçmesiyle, günlük yaşamınızdaki o koşuşturmaya kısa bir mola verebilirsiniz. Bu zamanı tek başınıza, ilgi alanlarınıza yoğunlaşarak geçirin. Akşamları ve hafta sonları da aileniz ve sevdiklerinizle olun. Her ne kadar tembellik yapmak daha cazip olsa da kararlı davranıp bu süre içinde dolapları ve çekmeceleri temizleyebilirsiniz. Denerseniz, gerçekten de ihtiyacınız olmayan nesnelerden ayrılabileceğinizi göreceksiniz. Ama her şeyi atmayın. Bir ikinci el mağazasına gidip biraz para kazanabilir, hatta değerli bir koleksiyon ürünü bulabilirsiniz. Ancak özellikle Şubat ve Mart aylarında, internetten satış yapma konusunda dikkatli olun.

Jüpiter’in bu yıl en etkili olacağı zaman, sizin burcunuza geçeceği 4 Haziran ve sonrasıdır. Her on iki yılda bir gelen bu şanslı süreci iyi değerlendirin, Hem çok şanslı olacaksınız hem de doğru birey ve grupların yanında olarak iyi bir servet kazanabilirsiniz. Doğru kararları verir ve aşırı iyimserliğe direnirseniz, Jüpiter aynı zamanda banka hesabınızı da güçlendirebilir. Ayrıca kararlı olup sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya istekli olmanız şart, yoksa bu dönemde Jüpiter kalçalarınızı da genişletebilir.

Satürn bütün yıl boyunca, günlük iş ve iyiliği temsil eden altıncı eviniz Terazi burcunda olacak. Çok çalıştığınızı ve yeterince takdir görmediğinizi hissederseniz şaşırmayın. Satürn burada olduğunda bu durum kaçınılmazdır. Geç bile olsa tüm çabalarınızın karşılığını 2013 yılında alacağınızı ve gelecek yedi yıl içinde kariyerinizde büyük başarılar yakalayacağınızı unutmayın. Bu yıl işiniz gereği seyahat etmeniz gerekebilir ve işle ilgili beceri ve bilginizi artırmak için karşınıza çıkan her fırsattan faydalanmalısınız. Evcil bir hayvan beslemek ekstra zaman ve ilgi gerektirebilir ve siz stresi minimum seviyede tutmak için işi eğlenceyle dengelemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Özellikle bu yıl bedeninize iyi davranmaya özen gösterin.

Uranüs bu yıl iki burcu ziyaret ediyor. Balık transitini tamamlayacak ve yedi yıllık Koç burcu ziyaretine başlayacak. On birinci eviniz Balık burcundayken iş arkadaşlarınızla keyifli zaman geçireceksiniz ve harika insanlarla tanışacaksınız. Aynı zamanda artık yaşam tarzları ya da ilgi alanları sizinkilerle uyuşmayan birkaç arkadaşınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aynı şey, içine girdiğiniz gruplar için de geçerlidir. Bu sadece, yaşamınızın bu evresini tamamladığınızın ve Uranüs 11 Mart’ta burç değiştirirken yeni bîr şeyler denemeye hazır olduğunuzun göstergesidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder