Bu Blogda Ara

24 Haziran 2013 Pazartesi

Yay Burcu Yıllık Yorumu

YAY BURCU YILLIK YORUMU
Bu yıl üç burcu ziyaret eden Jüpiter 2013 in ilk üç haftasını, ev ve aileyi temsil eden dördüncü eviniz Balık burcunda geçiriyor. Bu, geçtiğimiz on iki ay içinde başladığınız projeleri tamamlamak için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu sağlıyor. Ayrıca evinizi şekle sokmak için bir veya iki gün ayırın; dolapları temizleyin, artık ihtiyaç duymadığınız eşyaları verin veya satın. Yaşadığınız yere sizi yansıtacak bir unsur ekleyin» Bu bazen yeni bir koltuk, bir , lamba geniş bir sehpa veya bir yığın kitap olabilir.

16 Ocak 2013 öncesinde hayatınıza yeni biri girebilir veya ilişkiniz varsa iki kişilik özel akşamlar ve hafta sonlan planlayabilirsiniz, Çocuğunuz varsa, özellikle çocuklarınızın aktiviteieriyle meşgul olacağınızı bilin; çocuk sahibi olmayı umuyorsanız, Jüpiter size iyi haberler getirebilir. Bu dönem aynı zamanda yeni bir egzersiz programına başlamak veya yeni bir spor dalı öğrenmek için İdealdir. Başladığınız anda, ilginiz hızla artacak.
Günlük işleri temsil eden altıncı evinizdeki Jüpiter iş yükünüzü artırabilir ve kariyerinizde ilerlemeniz için fırsatlar sunabilir. Bu geçişin sıkıntılı yanı, hepsini yapmak isteyecek olmanızdır, Heyecanınızı dizginleyin ve seçme şansınız varsa, hangi projeleri kabul edeceğiniz konusunda seçici olun, İyimserliğiniz, baş edebileceğinizden fazla yükün altına girmenize neden olabilir, o yüzden proje teslimleri konusunda vaatlerde bulunurken dikkatli olun. Yeni bir iş arıyorsanız, Haziran, Temmuz veya Ekim aylarında başvurular yapın.

Satürn, arkadaşlıkları temsil eden on birinci eviniz Terazi burcundaki bir buçuk yıllık geçişini sürdürüyor. Yaşamınıza yeni insanlar girecek. Onlar size bilgileriyle veya örnek olarak bir şey öğretme amacında olacaklar. Geçmişte kalan insanlar tekrar karşınıza çıkacak ve başkalarıyla da yakın bağlar kuracaksınız. Bu alan aynı zamanda grup aktivitelerini, kulüpleri, organizasyonları ve ekip çalışmasını temsil eder, Siz de burada başkalarından bir şeyler öğrenip onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Ancak bir grupta lider olmanız istenirse dikkatli olun. Ağır sorumluluklar yüklenebilir ve sonunda payınıza düşenden daha fazlasını yapmak zorunda kalabilrsiniz. Ama bu aynı zamanda yetki ve görüş birliği sağlama becerileriniz için harika bir fırsat olabilir, çevrenizi genişletmenize olanak verebilir.

Bu yıl bir çok konu mümkün görünmese de imkânsız olmaycak.Uranüs söz konusu olduğunda aileyle ilgili değişimlerin yaşanması muhtemeldir, Ve bu dönemde aileyle ilgili yapılacak tartışmalar, bir yetişkinin, akrabanın ya da ev arkadaşının eve taşınmasına veya evden ayrılmasına neden olabilir. Temizlik mi? Boya mı? Dekorasyon mu? Bu zamanı, evinizi yaşanılır bir yere dönüştürmek için kullanın.

Jüpiter gibi Koç burcundaki Uranüs de sosyal yaşamınıza katkıda bulunuyor. Ancak Uranüs’ün katkısı, uzun vadeli bir etki olacak. Gelecek sekiz yıl boyunca sosyal yaşamınız hayat dolu olacak, romantizm, eğlence ve hobiler için bîr sürü fırsatla karşılaşacaksınız. Dahası mutlu olduğunuzda kalkıp gitmeye hazır olacaksınız. Bekârsanız, bir sürü ilişki fırsatıyla karşılaşmanız mümkün, Bu dönemde sizin veya başkalarının çocukları yaşamınızda etkin rol oynayacak, zihninizi yeni düşünce, fikir ve bakış açılarına açacaklar ve siz de onlar için aynı şeyi yapabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, çocuklarınız ilgi alanları geliştirip yeni aktivitelere katılırken onlarla birlikte yoğun günler geçireceğinizi bilin, Uranüs yaratıcılığınızı tetiklediğinde, büyük olasılıkla siz de aynı şeyi yapacaksınız. Bunu mucit zihin yapınızla birleştirin ve kim bilir? Bir sonraki olmazsa-olmaz cihazı siz yaratabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşmadığınızdan emin olun,

Neptün’ün dördüncü eviniz Balık burcundaki kısa ziyareti, 2025 yılına kadar bu burçta kalacağı uzun dönem içinde neler bekleyebileceğinize dair bir fikir sunuyor. Ailevi konularda karmaşalar olabilir ayrıca eviniz tesisat sorunlarına ve sel olasılığına daha açık görünüyor. Büyük olasılıkla evinizde daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz; çünkü burası sizin rahatlayabileceğiniz, streslerinizden arınıp kendiniz olabileceğiniz inziva yeriniz. Mülk satın almak isterseniz dikkatli olun; ideal gibi görünen bir tercih hayal kırıklığına yol açabilir. İlgilendiğiniz evle ilgili durum tespit değerlendirmesi ve olası her durumu kapsayan bir sigorta yaptırın.

Plüton kişisel kaynakları temsil eden ikinci eviniz Oğlak burcundaki yavaş ilerleyişini sürdürüyor. Burada geçireceği yıllarda (20245e kadar) gelirinizde iniş ve çıkışlar olacak. Ayrıca gelirinizi artırmak için pek çok fırsatla karşılaşacaksınız. Ancak bu hem dikkatli planlama gerektiriyor hem de Plüton’un kurallarınıza uymanızı şart koşuyor. Bütçenizi aşmayın, borcu sınırlandırın, birikim yapm ve tutumlu yatırımlarda bulunun. Ayrıca çabuk ve kolay geri dönüş vaat eden her şeye karşı temkinli olun. Plüton’un kurallarına ne kadar çabuk uyum sağlarsanız, sonuçların pozitif ve verimli olma olasılığı o kadar yüksek olur.

1 ve 20 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn arkadaşlar ve grupları temsil eden on birinci eviniz Terazi burcundan Güneşiniz ile bağlantı kuracak. 1, 2 veya 3 Aralık’ta doğduysanız Satürn bir kez bağlantı kuracak. 4 ve 9 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn Güneşinizle iki kez temas kuracak, biri yılın ilk beş ayında, diğeri ise Temmuz, Ağustos veya Eylül ayında. 10 ve 28 Aralık tarihleri arasında doğduysanız Satürn yılın ilk üç ayında Güneşinizle kısa bir temasta bulunacak, ardından 2013′de tekrarlanacak.

Burada Satürn sizi, ekip çalışması sanatında uzmanlaşma hedefiyle grup aktviitelerine yoğunlaşmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte siz kendinizi kısıtlanmış hissetseniz de Satürn’ün dersleri size kariyerinizde ve genel anlamda yaşamınızda fayda sağlayacak. Bu sürecin bir parçası olarak her şeyi yapmanız gerektiği hissinden kurtulmanız gerekecek. Yükü paylaşın, kendinizi ve başkalarını yetkilendirin.

Bazı arkadaşlıklar, hatta uzun süreli dostluklarınız bile bu geçiş altında sona erebilir. Bunun öncelikli sebebi, bu ilişkilerin artık size veya şu anki yaşam tarzınıza uygun olmamasıdır. Hayatınıza yeni insanlar girecek. Onlar sadece arkadaş olmak için değil, aynı zamanda bilgi ve tecrübelerini paylaşmak için gelecekler. Siz de onlar için aynı şeyi yapacaksınız.

Bu yıl dikkat etmeniz gereken şey, arkadaşlarınızla maddi konulara girmemektir. Ne kadar zor olsa da bir borç isteğine hayır demek, her ikiniz için de en iyi seçenek olabilir. Çünkü verdiğiniz parayı yakın zamanda görmeniz zor görünüyor. Arkadaşınızı başka kaynaklara yönlendirin. Yardımlar konusunda da aynı düşünce yapısını benimseyin ve kendinizi, maddi durumunuzu aşan yardımlarda bulunmak zorunda hissetmeyin.

On birinci ev aynı zamanda dilek ve umutları temsil ettiğinden Satürn sizi kısa ve uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmeye teşvik ediyor. Yaşamınıza bir bakın ve kariyerinizden ilişkilerinize, finans durumunuzdan kişisel ihtiyaçlarınıza kadar her şeyi gözden geçirin. Sonra hedeflerinizi yazıya dökün ve yazdıklarınızı sürekli görebileceğiniz bir yere asın. Yıl ortasında bir hedef değerlendirmesi yapmak, rotadan şaşmadığınızdan emin olmanızı sağlayacaktın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder