Bu Blogda Ara

17 Haziran 2013 Pazartesi

Tarot Falı Nasıl Bakılır ?

Tarot Falı Nasıl Bakılır ?
 5 farklı tarot açılım şekillerinden birini seçmelisiniz. Açılım şekillerimiz 6’lı psikolojik açılım, 5’li para açılımı, 9’lu dilek açılımı, 7’li kariyer açılımı ve 6’lı aşk açılımıdır.

6’lı psikolojik dağılım, duygusal problemlerininizi değerlendirmeniz için en ideal açılımlardan biridir.

5’li para açılımı, finansal durum ile ilgili çok değerli bilgilere ulaşılan bir açılımdır. Kariyer ve para konuları hakkında önemli ipuçlarına ulaşılır.

9’lu dilek açılımı, istek, arzu ve hayallerinizi belirleyen unsurların etkilerini belirlemek için idealdir.

7’li kariyer açılımı, profesyonel hayatınızla ilgili soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir açılımdır ve kariyer planınızı çizmede faydalı olacaktır.

6’lı aşk açılımı, aşk hayatınızın zayıf ve güçlü yönlerinin değerlendirilmesi açısından önemli ipuçları verir.




Çünkü tarotta ilk basta sindirdiginiz semboller çok önemlidir. Bu yüzden tarot karti çesitleri içinden size en yakin olani, hislerinizin sesini dinleyerek belirleyin. Ve tarot kartlarini seçerken ki diger bir husus, sembollerin islenisi birbirinden farkli olmali. Özellikle belirtmek istedigim, sizin olumlu veya olumsuzu net olarak görebileceginiz, sembollerin kolayca anlasildigi tarot karti serilerinden birini seçmeniz.

Tarot serilerindeki sembolleri inceleyerek hislerinize en iyi tercüman olacak seçimi yaptiktan sonra Tarot serüvenine basliyorsunuz demektir. 78 tane Tarot kartinin üzerindeki resimleri belleginize iyice kazimak yillarinizi alacak. Tarotta bir tek seriyi yillarca kullanmak her zaman daha iyidir. Eger farkli farkli sanatçilarin resmettigi serileri bir arada kullanarak tarottu ögrenmeye çalisirsaniz çok güçlük çekersiniz. simdi artik kendinize bir Tarot destesi almaya hazirsiniz.

Seriniz 22 majör Arcana ve 56 Minör Arcana olmak üzere iki çesit gruptan olusacaktir. Majör Arcanalar ruhsal gelismeleri, ana degisimleri içerdikleri sembollerde barindirirlar. Minör Arcanalar da yasamin içindeki sembolleri, kisileri, iliskileri, sevgiyi, basarilari, engelleri, tehlikeleri, is hayatini, maddi inis çikislari, zaferleri, yenilgileri... günlük yasamin içinde etkili olan her durum simgesel olarak minör Arcana kartlarinda islenmistir.

Tarot kartlari, ruhsal gelisimimizi tamamlarken yasamin tüm ayrintilari göz önünde tutularak tasarlanmistir. Bu nedenle hiçbir ayrinti gözden kaçmaz ve günlük yasamda burnumuzun dibinde duran gerçekleri net bir sekilde görmemize yardim eder. Kendi yasantimiza çerçevenin disindan bakmamizi saglar. Bugünü iyi anlarsak yarinimizi kendi ellerimizle var edebiliriz. Ama bugün ki kisir döngülerimizden kurtulamazsak, neyin etrafinda dönerek vakit kaybettigimizi algilayamazsak, ümitlerimiz yarinlarla birlikte renksizlesmeye baslar.

Tarot günlük yasamimizi aydinlatir, önemli olan andir ve bize bunu daima fisildar. Bugününüz yarinin elçisidir. Kartlar bunu bilir ve bize gelecegin nasil sekillenebilecegini göstermeye çalisir. Bu 78 adet karttin her biri büyülüdür ve nerede, ne zaman sizin parmaklarinizin arasina sikisacagini bilir. Asla süpheye düsmezler. Sorunuza karsilik ortaya çikan kartlar belki ilk basta size anlamsiz gelebilir. Fakat olaylar yasanmaya basladiktan sonra kartlarin aslinda size neyi isaret ettigini görür ve hayretler içersinde kalirsiniz.

2 yorum:

  1. Öğretmenmek istiyorum hemdeh çok

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık. İnternette gezerken bende Tarot Kartları Anlamı hakkında bir arşiv buldum mutlaka göz atın.

    YanıtlaSil