Bu Blogda Ara

17 Haziran 2013 Pazartesi

Ayna Falı

AYNA FALI
Ayna falına yeni başlayacaklar için ayna falına bakma saatleri gündüzvakitleridir.İlk başlayanlar öğlen saatlerinde ayna falı pratikleriniyapabilirler.Bir müdet ustalaşmaya başlandıktan sonra bu saatler geriçekilerek sabah 07,08 arasına daha sonraları ise geceye alınacaktır.Ayna pratiklerine başlarken ayın hilal hali gözlenir ve buhalden itibaren ayın on beşine kadar ayna falına bakılabilir ayınküçülmeye başlamasıyla beraber gündüz de olsa ayna falına bakmapratiklerine bakmak tafsiye edilmez.Tabi bu usta ayna falı bakıcılarıiçin geçerli değildir,onlar her zaman ayna falına bakabilirler.
Hemen hemen her fal bakma çeşidinde olduğu gibi fala bakanın rahatelbiseler giymesi sıkı bir bel ,dar bir gömlek gibi rahatsız edicietkilenmeleri ortadan kaldırmış olması gerekir.Ayna falında daseçilecek mekan rahatsız edilmeyeceğiniz havası temiz ısısı ayarlanmışgürültüden uzak olmalıdır.
Yine oturulacak koltuk veya sandalye rahat olmalı fakat rehavet verecek uyku getirecek kadar da yumuşak olmamalıdır.
Ayna falına bakılırken manyetik alanlardan uzak bulunmalı televizyongibi cihazlar fişlerinden çekilmeli cep telefonu kapalı tutulmalıdır.
Ayna yuvarlak veya oval olmalı asla köşeli ayna kullanılmamalıdır.Aynaortalama 15,25 cm.çapından küçük veya daha büyük olmamalıdır.Aynanınbakıcıya olan mesafesi 40 ,50 cm. kadar olmalıdır.Ayna bakıcının gözhizası yüksekliğinde örneğin bilgisayar monitörü seviyesinde olmalı,bakıcı kendine en rahat bakış açısını sağlayacak şekli deneyerekbulmalı ve aynayı sabitlemelidir.
Artık her şey tamamdır iş ayna falına bakmaya kalmıştır derin bir nefesalınır ve iki dakika kadar aynaya bakarak bir şey düşünmemeye çalışarakfakat kendinizi zorlamadan beklenir.Daha sonra br mantra parola sözcüğüveya zikir tekrarlanmaya başlanır.Fısıltı halinde muktedir demek enmakbuludur.Bakışlarınızı önce ayna yüzeyinde gezdirerek daha sonra ortamerkezin birazda yukarısına doğru sabitleyerek on dakika kadar muktediradını tekrarlamaya devam edin bu pratikleri üşenmeden en az bir hafta yapmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder