Bu Blogda Ara

20 Haziran 2013 Perşembe

Boğa Burcu Aşk Uyumu

Boğa- Koç Burcu Aşk Uyumu

Boğa ile Koç birbirinden o kadar farklidir ki belki de bu farklilik sizi birbirinize çekmistir. Koç sevgiliniz atesli, enerjik, hevesli, yeni fikirler ve atilimlarla dopdoludur. Siz ise dogru giden isleri kurcalamaktan sakinan, herseyi saglama almayi seven bir kisisiniz. Koç insani dogru giden isleri bile düzeltmeye çalisan, delismen, gürültülü, çogu zaman kendi gücünü ve kararliligini test eden bir karakterdir. Iddiali Koç çogu zaman kazanir. Ona ne yapacagini söylemeye kalkmayin, nasihat almaktan hiç hoslanmaz. Koç burcu yasam gücünü ve enerjisini yönetir. Onun için herseyden önce kendisi gelir. Sabirsiz ve acelecidir, bazen bu yüzden basi belaya girer Boga insani ise Koç`un firtinali hayatinda sakin bir liman gibidir. Koç mücadeleci yapisi ile zorluklarin üstesinden gelse de bazen yorulur. Sizin sakinlestirici ses tonunuz ve yumusak oksayislariniz ona iyi gelecektir. Unutmayalim ki Koç`un görevi olaylari baslatmak, Boganin ki ise devamliligini saglamak ve korumaktir. Bu yüzden Koç size bir sey yaptirmaya kalkistigi zaman inadiniz tutabilir. Sizin pasif direnisiniz ise onu daha çok öfkelendirir ve sik sik kavga çikarmasina sebep olur. Buna izin verirseniz iliskiniz rayindan çikabilir. Seks konusunda da çok farklisinizdir. Siz yavasliktan ve duyarliliktan hoslanirsiniz o ise hizli ve ateslidir. Ikinizde birbirinize anlayisli olmaya çalismalisiniz.

BOĞA-BOĞA UYUMU

Boğa burçları çok sadiktir ve asklari ömür boyu sürebilir. Sahiplenicidirler ve ayni sekilde güvenebilecekleri bir ese çok deger verirler. Bu iliskide aldatma olmayacak ve birbirinize çok saygi duyacaksiniz. Boga`lar basbasa olmayi, sevgilerini göstermeyi severler. Ikinizde erotik ve duyarlisinizdir. Fiziksel olarak da uyumlusunuz. Venüs tarafindan yönetilen Boga insani güzelliklere düskündür. Lezzetli bir yemek, kaliteli bir sarap, müzik, çiçekler, sanatsal olaylar ve konforlu bir ev tam ona göredir. Venüs tarafindan yönetilen insanlar güzel seylere nerede ise hava kadar ihtiyaç duyarlar. Siz iki Boga bu konuda birbirinizi iyi anlarsiniz. Güzel sanatlar, emlak, sigorta, maliye gibi konularda kabiliyetlisiniz ve bu alanlarda çalisabilirsiniz. Boga`lar, pratik, kibar, sabirli, dengeli ve duyarlidirlar. Ikinizde Boga burcu oldugunuz için deger yargilariniz ve ihtiyaçlariniz birbirine çok benzer. Birbirinize çok benzediginiz için hayatiniz emniyetli, rutin, saglam ve biraz da sikici olabilir. Boga burçlari degisiklikten hiç hoslanmazlar ve bu özellikleri her zaman iyi sayilmayabilir. Hayatinizin biraz daha heyecana, risk almaya, canliliga ihtiyaci vardir. Ikinizde bu sekilde davranamazsiniz. Ayni sekilde ikinizde korkunç inatçi oldugunuz için anlasamadiginiz bir konunun içinden çikamazsiniz. Risk almaya alisik olmadiginiz içinde bir engelle karsilasinca ne yapacaginizi bilemezsiniz. Hava elementlerinin sahip oldugu adapte olabilme, farkli çözümler üretme yeteneginden yoksunsunuz. Boga`lar bir konuda karar vermeden önce uzun süre düsünmek isterler ama bazi durumlarda bu imkansiz olabilir. Iki Boga birbirine güvenebildigi için çok mutludur. Boga burcu hiç bir zaman sevgilisinin ya da bir baska birinin güvenini bosa çikarmayi hayal bile etmez. Her zaman ince eleyip sik dokursunuz, yaptiginiz ise tüm dikkatinizi verir ve emeginizle gurur duymak istersiniz. Sizin için ister is iliskisi olsun isterse ask iliskisi bu hep böyledir. Yavas hareket ettiginiz için kusurlari ve hatalari onarma imkaniniz olur.

BOĞA-İKİZLER UYUMU

 Zodyak`ta her burç bir öncekinin eksiklerini tamamlamaktadir. Boga`dan sonra gelen Ikizler ise onun eksiklerini tamamlar. Ikizler burcu, sizin karar verirken çok uzun zaman düsündügünüzü ve bu yüzden önünüze çikan firsatlari kaçirdiginizi, fazla tedbirli oldugunuz için de hayallerinizi gerçeklesemediginizi bilir. Bu yüzden bazen dikkatsizce hareket etse bile, Ikizler hep ileriye gider ve karsisina çikan firsatlari aninda degerlendirmeye çalisir. Ikizler sevgiliniz, zeki, hazir cevap, espirili,çok yönlü, düsüncelerini açikça ifade edebilen ve yeni durumlara kolay uyum saglayabilen biridir. Ikizler burcu iletisim, yayimcilik, satis, halka iliskiler, insan kaynaklari ve seyahatle iligili islerde çok basarilidir. Boga insani ise risk almayi sevmez, her konuda uzun uzun düsünmek ister. Boga`nin hayali sehir disinda, yesillikler içinde bir eve sahip olmak ve burada kök salmaktir. Ikizler insani için bu son derece sikicidir. O, dizüstü bilgisayari, cep telefonu ve bavulu ile seyahat ederek yasamaktan, özellikle hareketli, kalabalik sehirlerde bulunmaktan çok zevk alir. Ikizler fikir insanidir, yeni bilgiler, haberler pesinde kosar. Onun mutlu olmasi için konfora ya da lüks esyalara ihtiyaci yoktur, tam tersi fazla esya ona agirlik verir. Boga`nin ise hayattan zevk alabilmesi için konforlu bir evi ve içinin güzel esyalarla dolu olmasi gerekir.  Boga, Ikizler`in koltukta iki saat uyuduktan sonra bile sabahin köründe kalkip yeni isler pesinde kosabilmesine akil erdiremez. Ikizler ise Boga`nin nasil bu kadar çok uyku uyuyabildigine inanamaz. Ayni sekilde çözümü belli olan bir konu üzerinde, Boga`nin neden bu kadar çok düsündügünü de anlayamaz. Aranizda halletmeniz gereken konulardan biri de Boga`nin sonsuz sabrina karsi Ikizler`in sabirsizligidir.Ask hayatinizda Ikizler adapte olma yetenegi ile size ayak uydursa da burada da sabirsiz ve aceleci olabilir. Boga bunu anlayamadigi için üstüne alinabilir. Ikizler ise Boga gibi duygusal ve erotik olmadigi için sizin neden bozuldugunuzu anlamayacaktir. Ikizler`in sizin gibi sahip olma ve elde tutma içgüdüleri yoktur,  Hatta evlilik onlar için ürkütücü bir sondur. Ikizler insani eninde sonunda evlilik fikrine alissa bile sizin için çok geç olabilir. Ikizler için seks, hayatta ki birçok sey gibi heyecan vericidir. Onun yenilige ve farkliliga, sizin ise alistiginiz seylere ihtiyaciniz vardir. Ikinizin hayata yaklasiminiz tamamen farklidir, orta yolu bulmaniz gerekiyor. Siz fiziksel dünyaya esya, mal-mülk ile bagliyken, Ikizler fikirleri ile baglidir. Siz tutucusunuz, Ikizler modern. Siz cevap vermeden uzun uzun düsünürsünüz, Ikizler çok hazir cevaptir. Ikizler sizi kirdigi zaman özür dilemezse, kirginliginiz uzun sürecektir. Kirildiginiz zaman bunu hemen Ikizler`e söylemelisiniz, konusmak bu iliskiye yardimci olacaktir. Boga`nin hissederken düsünmeyi, düsünürken de hissetmeyi ögrenmesi gerekiyor. Boga burcu ikisini ayni anda yapamaz. Bu iliskide sorunlar oldugu zaman Boga`nin inatçiligindan vazgeçmesi gerekiyor.

BOĞA-YENGEÇ UYUMU

Boğa ve Yengeç aynı şeyleri düşünür ve istersiniz.  Ev  ve aile  düzenli bir hayat ve çocuklar. Sezgisi güçlü Yengeç burcu siz daha agzinizi açmadan bile aklinizdan geçenleri bilir. Yengeç size şefkat ve ilgi gösterecek siz de ona ayni sekilde karsilik vereceksiniz. Bu ilskinin yürümemesi için hiçbir sebep yoktur. Basbasa kaldiginiz zaman kucak kucaga ve yanak yanaga sevgi dolu saatler geçireceksiniz. Bir Boga olarak, Yengeç sevgilinizle bahçenizde yetistirdiginiz yesillik ve çiçeklerden toplamak istersiniz. Yengeç insani ise sevgisini birbirinden lezzetli yemekler pisirerek gösterecektir. Ikinizde bu durumdan mutlu olursunuz. Basbasa lezzetli bir yemekten sonra birbirinizi bastan çikarmaya bayilirsiniz.Ikinizde güvenliginiz için yeterli paraniz olmasini arzularsiniz. Boga lüks için daha fazla para harcar. Yengeç iyi bir palto alip senelerce kullanabilir. Boga ise hisse senetleri, tahviller ve sigortasini aldiktan sonra kalani ile en pahali arabayi ya da müzik setini satin alacaktir.  Buna karsilik Yengeç insani kitlikta bile yetecek kadar yiyecek stoklamis geri kalanlari ise bankaya yatirmistir. Yengeç bir sey alacagi zaman ya indirimi bekler ya da toptan yerinden alir. Boga ise pahali magazalardan alisveris yapmayi sever. Yengeç burcu paraya ihtiyaci oldugu zaman masraflarini kisar,  Siz ise hemen daha iyi bir is ya da daha fazla kazanmanin yollarini ararsiniz. Bu önemli bir farklilik sayilmaz., sonuç ayni olacak bankada daha fazla paraniz birikecektir. Paraya Aslan ve Oglak daha saygin olmak için, Boga ve Yengeç ise daha güvende olabilmek için ihtiyaç duyarlar. Yatakta, sizin erotik yapiniz ve Yengeç`in derin duygusalligi birlesince tutkulu bir beraberlik ortaya çikacaktir. Boga`nin sevgilisini uzun zaman harcayarak bastan çikarmasi Yengeç`in çok hosuna gidecektir. Boga gün geçtikçe daha iyi olur, hayatin ilerleyen yillarinda en iyi haline gelir.

BOĞA-ASLAN UYUMU

 Aslan burcu ile benzer yönler çoktur.İkinizde şık bir restaurant da yemek yemek, ilginç partiler kültürel aktivitelere katılmak, lüx bir eve sahip olmak gibi hayatin ince güzel seçkin şeylerinden zevk alabiliriniz. Ikinizde sahiplenirsiniz, iliskinin en basinda bile üçüncü kisiye tahammül edemezsiniz. Ihtiyaçlariniz ise çok farklidir. Siz güvenlik duygusuna, sik sik sevgi gösterilerine ihtiyaç duyarsiniz. Aslan ise pohpohlanmak, saygi ve ilgi görmek ister. Aslan sizin iltifatlariniza bayilir, yillardir birlikte olsaniz bile ayni seyleri bekler. Onu bu konuda ihmal ederseniz onu artik sevmediginizi düsünecektir. Yanlis anlamamasina dikkat edin. Siz ise Aslan`in yaraticiligina hayran olursunuz. Bir çok Aslan sanat ile ugrasir. Özellikle tiyatro, televizyon oyuncusu olarak veya reklamci, sanat yönetmeni, grafik tasarimcisi olarak çalisir. Boga ise yeni yatirimlar yapar, basarili olabilecek sirketler kurar. Is kurma ve gelistirme bilgisine sahip Boga`ya özellikle yeni bir is kurulurken ihtiyaç duyulur.Boğa burcu hayatta problemlerle karşılaşacağını bilir ve sabırla üstesinden gelmeyi becerir. Aslan ise karşısına bir problem çıkınca çok şaşırır. Yeteneginizi kullanarak bu iliskiyi yürütmeye çalışınn. Boğa çok sabırlıdır, adeta bir maraton koşucusudur aynı zamanda gerçekçidir. Siz bir şeyi en iyi şekilde yaparsınız yada hiç yapmazsınız.İlişkinizdeki ilk zorlukta bırakıp gitmezsiniz. Ikinizde farkli nedenlerle de olsa maddeye önem verirsiniz. Etrafinizin güzel esyalarla dolu olmasini istersiniz. Güzellikler, Boga`nin zevkini tatmin ederken, Aslan için basarisinin kaniti demek olur. Aslan`in pahali ve seçkin zevkleri size de haz verir ama maliyeti düsündürür.  Aslan`in lüks ihtiyaçlari zaman zaman sizi zor durumda birakabilir. Boga burcu olarak elinize para geçer geçmez bankaya yatirmak istersiniz. Aslan sizi anlasa bile dar bir bütçe ile yasamaktan rahatsiz olur. Iliskiniz ciddilesmeye basladiginda bu konulari oturup konusmanizda fayda var. Daha önemli bir konu ise, ikinizinde sabit nitelik tasidiginiz için inatçi olmanizdir. Anlasamadiginiz bir konuda bir türlü uzlasamazsiniz. Her iliskinin yürümesi için zaman zaman alttan almak gerekir, ideali ise hep ayni kisinin alttan almamasi olacaktir. Aslan`la anlasmazliga düstügünüzde bunu hatirlayin. Olaylara bütün olarak bakan Aslan, çevresindeki her seyden kendine pay çikarmayi sever. Bunu farkina varmadan, dogal olarak yapar. Bu sizi sinirlendirse de, katlanmaya çalisin. Bu zevki Aslan`dan etmeyin ki huzurunuz bozulmasin. Sevgiliniz Günes sisteminin yöneticisi Güneş tarafindan yönetildigi için egosantrik , yani ben merkezcidir. Boğa ise aşk tanriçasi Venüs tarafindan yönetilir, onun için siz daha politik yaklasirsiniz. Aslan`i çok seviyorsaniz onun kendini begenmisligi yüzünden aranizi açmadan, diplomatik yaklasabilirsiniz. Siz kolay sinirlenmezsiniz ama kizdiginiz zaman öfkeniz korkunçtur. Aslan`in da öfkesi sizinkinden asagi kalmaz. Burçlariniz birbirine sert açi yaptigi için kavga ettiginiz zaman etraf savas alanina dönecektir. Unutmayin ki birbirinizi alt edemezsiniz. Aslan`i sindirseniz bile o anki karsilasmayi kazanmis sayilirsiniz ama savasi kaybedebilirsiniz.

BOĞA-BAŞAK UYUMU

Boğa Basak burcu iliski Gerçekleşmesi beklenen ve istenen birliktelik olacaktır.Ikinizde benzer şeyler isteyen toprak burçlardasınız. Birlikteçaliskan, üretken bir hayatiniz, bankada yeterli paraniz, kültürel aktivitelere ayiracak zamaniniz olur. Basak`larin endiseli yapilarina, Boga`larin teskin edici, sakin yapisi çok iyi gelir. Basak fazla sorumluluk duygusu ile dolu oldugu için bu kadar çok endiselidir. Çocuklarina, arkadaslarina, patronuna ya da size söz verdigi isi yetistirememekten çok korkar. Sizde Basak gibi sözünüze sadiksinizdir ama onun gibi endiselenmezsiniz. Onun için onun bu huyu size sevimli gelir ve ona yardimci olmak istersiniz.  Ikinizinde ayaklari yere saglam basar, gerçekçisiniz ve bütün önemli konularda ayni fikirdesiniz. Huzurlu olmak istersiniz ve Basak ile huzurlusunuz. En önemlisi de aradiginiz sadakati bulursunuz, ayni sekilde Basak`ta size güvenebilir. Basak burcunun keskin zekasi ve mantigi sizi bir çok konuda harekete geçirebilir. Basak iyi bir ögretmen ya da iletisimci olabilir. Sevgiliniz çok düzenli ve dakiktir. Bir sorunla karsilastiginiz zaman, pratik Basak size bir sürü çözüm getirecektir. Akici, düzgün konusma yetenegine sahiptir ve yeni fikirlerle doludur. Değişken nitelik tasiyan Basak insaninin adapte olma kabiliyetine ve becerikliligine hayran kalacaksiniz. Basak ise sizin kararliliginizdan, dayanma gücünüzden, sabirli ve azimli olusunuzdan etkilenecektir. Huzursuz bir yapiya sahip olan Basak sakin ve güçlü Boga`nin yaninda huzur bulacak, hayatin gerçekleri ile daha kolay bas edebilecektir. Yataktaki kabiliyetinize Basak`ta ayni sekilde cevap verecektir. Bütün fantezileriniz Basak ile gerçek olacaktir. Basta biraz çekingen olan Basak, Boga`nin sabri sayesinde açilabilecektir. Seks hayatiniz tekdüzelige düsmeden Basak tarafindan yeni fikirlerle renklenecektir.

BOĞA-TERAZİ UYUMU

Bir terazi`ye aşık oldunuzsa onun ne kadar çok konuşmayı sevdiğini anlamışsınızdır. Her konuda tartışmak, fikir alışverişinde bulunmak ister. Mantikli, sagduyulu Boga ise Terazi`nin baslattigi bu fikir tartismalarini lüzumsuz bulur. Yorucu bir günün sonunda, rahat koltugunuzda sakin, gazetenizi okumak istersiniz. Hava elementi Terazi ise hemen her konuda konusmak ve tartismak istiyordur. Terazi, her konuyu çok yönlü düsünmekten bir türlü karar veremez, size bir konu hakkinda fikrinizi sordugu zaman daha o konu hakkinda enine boyuna düsünmemistir. En dogru cevabi bulabilmek için her açidan analiz yapmaya çalismaktadir. Sizin kararsizlik zannettiginiz aslinda onun en dogruyu bulma çabasidir. Ne yaparsaniz yapin kendinizi eninde sonunda bu konusmalarin içinde bulacaksiniz. Siz, biraz zorlayarak Terazi`ye her istediginizi yaptirabileceginizi zannedebilirsiniz, ama onun tatli, nazik, yumusak görünüsü sizi aldatiyor. Bu görüntünü altinda Terazi son derece kararlidir, ne istedigini iyi bilir ve asla pasif degildir. Sizin tarzinizi anladiktan sonra tatlilikla size istediklerini yaptirir. Boga`yi kizdirmaktan ve öfkesinden çok çekinen Terazi neden ve nasil oldugunu anlamadan sizi etkileyerek, her dedigini yaptiracaktir. Terazi sizden çok daha fazla sosyaldir ve disari çikmak, arkadaslari ile birlikte olmak ister. Siz evinize düskünsünüz ve onun kadar çok arkadasiniz olsun istemezsiniz. Terazi evde ise bile mutlaka telefonda konusuyordur. Sürekli insanlarla iliski içinde olmak ister. En iyisi orta noktayi bulmaya çalisin ve Terazi`nin arkadaslarini eve davet edin. Böylelikle hem siz evden çikmamis olursunuz hem de o arkadaslariyla olmaktan mutluluk duyar. Yatakta Terazi çok canli ve romantikdir. Siz ise daha çok fiziksel açidan ilgilisinizdir. Ikinizin de birbirinizden ögrenecek çok seyiniz var. Boga`da, Terazi`de Venüs tarafindan yönetilmektedir, bu iliskinin beraberligi çok hos olacaktir. Evlilik burcu olarak bilinen Terazi`nin sadakatinden kusku duymayacaksiniz. Bir arada çok mutlu olabilirsiniz.

BOĞA-AKREP UYUMU

Boğa ile Akrep beraberliği çok güçlü bir karışımdır.İkiside güçlü arzular yeni fikirleri ve çok kararlıdırlar. Hiç bir seyi hafife almazsınız. Akrep sevgilinizin ilk tanıştığınız an ne kadar karizmatik oldugunu fark etmişsinizdir.Belki de kendinizde bulunmasini arzu ettiginiz özelliklere sahip oldugunu düsünmüssünüzdür. Zodyak`in iki zit burcusunuz, çok farkli olmaniza ragmen benzer yönlerinizde çoktur. Siz Akrep`ten daha maddecisinizdir. Akrep sevgiliniz sizden daha derin ve gizemlidir. Su burcu olan Akrep sizin toprak burcunuzla uyumludur. Akrep kendisini açiga vurmadan sizi tanimak ister. Kendisi hakkinda bilgi vermek kendisinden bir parça koparilmasi gibidir. Bu yüzden kolay kolay açilmaz, kendisini çok güvende hissetmek ister. Onu yillarca tanisaniz bile zaman zaman içine kapanacaktir. Akrep burcu görünen yüzeyin altindaki gizli gerçeklerin yöneticisidir. Bu yüzden her olayin derinine inerek gizli kalmis gerçekleri kesfedebilme özelligi vardir. Distan fark edilmese bile, sakin görüntüsünün altinda duygu firtinalari eser. Akrep tutkulu duygularini kontrol altinda tutmakta zorlanir. Inis çikisli, yogun, ihtirasli duygulari ile basa çikmaya çalisirken, Boga`nin sakin ve dengeli yapisi ona çok cazip gelir. Akrep burcu duygularini dile getirmedigi için kirginliklari içinde birikebilir. buna çok dikkat edin. Anlasmazliklar, kirginliklar ve alinganliklar ikinizinde içinde kalmasin. Bunlar birikerek tamir edilemez, bir biçimde iliskinizi zedeleyebilir. Akrebin sezgileri çok güçlüdür. Kendisi bile buna sasirir ama tahminleri yüzde doksan dogrudur. Dogustan psisik özellikleri gelismistir. Ikinizde sabit burçlardansiniz yani son derece kararli ve sabit fikirlisinizdir. Ikinizi de yolunuzdan hiç bir sey döndüremez. Anlasmazliga düstügünüz konularda bir türlü uzlasamazsiniz, ikinizde esnek olmadiginiz için isin içinden çikamazsiniz. Finans konularinda Akrep harikalar yaratir. Akrep sekizinci evin, birlesik kazançlar evinin, siz ise ikinci evin yani kisisel servet evinin yöneticisisiniz. Ikinizde maddi olarak güvende olmak istersiniz. Boga satin almayi, Akrep ise yatirim yapmaya sever. Akrep burcu sizin gibi pahali restoranlara yada lüks seylere para harcamaktan hoslanmaz, onun zevkleri daha basittir. Her hangi bir resmi anlasmada Akrep çok basarilidir, karsisindakinin can alici noktasini bilir ve onu ilgilendirmeyen konularda çenesini yormaz. Bu sizinle ilgili konularda da böyle olacaktir, üstünüze alinmayin. Mantikli yaklasimi ile sizinde sayginizi kazanacaktir. Isinizle ilgili önemli konularda onun fikrine güvenebilirsiniz. Sizler disa dönük degilsinizdir. Yeni tanistiginiz sevgilinize asla hayat hikayenizi anlatmazsiniz. Ikinizinde sahiplenici ve kiskanç olusu sorun yaratmayacaktir, çünkü ikinizde tek eslilikten yana ve sadiksinizdir. Boga yatakta güçlü ve enerji doludur. Akrep ise sizden daha derin duygular beklemektedir. Su burcu olan Akrep sizden çok daha derin ve yogun duygulara sahiptir. Ayaklari yere siki basan Boga izin verirse Akrep onu baska bir boyuta götürebilir. Gerçekçiligi bir kenara birakip biraz daha romantik olmaya çalismalisiniz.  Gene de Akrep sizin yatakta geçirdiginiz uzun saatlere, ona gösterdiginiz ilgiye ve erotik yapiniza hayran olacaktir. Sevginizin samimiyeti ve ona olan arzunuz Akrebi çok heyecanlandiracak ve iliskinizin kalici olmasini saglayacaktir. Hiç bu kadar tutkulu ve ihtirasli bir ask yasamamistiniz. Hep arzuladiginiz gibi güçlü bir ask olabilir. Akrep burcu basiniza gelen en iyi ya da en kötü sey olabilir. Ya birbirinizi tamamlarsiniz yada rakip olursunuz. Bunu zamanla göreceksiniz. Biraz daha esnek olup duygusal konulara da hassasiyet gösterirseniz araniz iyi olacaktir. Boga, Akrep birlikteligi imkansiz olmasa da, zor olabilir.

BOĞA-YAY UYUMU

Boğa Yay burcu aşkı ve beraberliğinin çok tatlı ve kolay olacagini zannetmeyin. Boğa burcu olarak doğanıza aykırı ama bu konudayapmanız gereken çok iş var. Sans gezegeni Jüpiter tarafindan yönetilen Yay her zaman iyimserdir ve olaylarin iyi yönlerini görür. Siz ise gerçekçi ve kötü günlere hazirlik içindesiniz. O sizin kasvetli ve karamsar oldugunuzu, siz ise onun sorumsuz oldugunu düsünürsünüz. Yay burcu değişken guruptandir.  Yani kolay adapte olur. Bu yüzden Yay sizin tedbirli, güvenlik dolu yasam tarziniza uymaya çalisacak ve harcamalarini kisacaktir. Ama sizde onun seyahat etmeye olan ihtiyacina anlayis göstermelisiniz. Boga iyi kazanan biri oldugu için Yay`in bu istegini ve harcamalarini karsilayabilir. Siz baglanmayi seversiniz ve Yay`dan çok önce evlilik planlari yapmaya baslarsiniz. Yay ise (kadin ve erkek fark etmez) kesinlikle, bekarlar burcudur. Bireyselligi ve bagimsizligi Yay için çok önemlidir ve kendini gösterebilmek için özgür olmaya ihtiyaci vardir. Sizin gibi sahiplenici, baskici ve elindekini tutmaya çalisan birisi ile uzun süre birlikte olmaktan hoslanmaz. Isyan edip, uzaklara kaçmis Yay sizi sasirtmasin. Kendinizi ifade edisiniz de oldukça farklidir. Boga temelde akilci ve dogrucudur ama sözleriniz bir baskasini kirmasin diye yumusatarak dile getirirsiniz. (Yöneticiniz Venüsün etkisi). Bazi seylerin söylenmemesi gerektigine inanirsiniz.  Yaya sizinle ayni fikirde degildir ve patavatsiz konusmalari ile sizi üzebilir. Bunu kendisine söylediginiz zaman ise söylediklerinden kirilmis olmaniza çok sasirir. Yay`lar düsüncesizce konusmalarinin baskalarini kirdiginin farkinda bile olmadigi için bu huyunu degistirmesi zordur. Yay`in sevgilisi olarak bu en çok sizi etkiler. Iliskinizin süresi bu duruma ne kadar katlanabileceginize baglidir. Yay burcu sevgilinizde en zor kabul edebileceginiz özellik bu olacaktir. Finans ve is konularinda ayni frekansta oldugunuz için birlikte bir iste çalismak hem eglenceli, hem karli olacaktir. Astrolojide Yay sizin ortak kazançlar yani 8. evinizin yöneticisidir, siz de Yay`in günlük isler yani 6. evini yönetirsiniz. Ikiniz bir konu üzerinde beraber çalismak için yaratilmissiniz. Yay sevgilinizin akilli ve etkili arkadaslari projelerinizi baslatmanizda önemli bir rol oynayabilir, ondan yardim isteyebilirsiniz. Ateş elementi Yay ile hayalini kurdugunuz atesli seks hayatina kavusabilirsiniz. Siz tutkulu ve ihtiraslisiniz ama duygusal degilsinizdir. Seks hayatinizda romantizm ve derin duygular eksiktir. Yay burcu bir seylerin yolunda gitmedigini hissetse de, eksikligin ne oldugunu anlamayacaktir. Yay`in iliskinizi neden büyüteç altina aldigini merak edebilirsiniz, biraz daha romantik ve hassas olmaya gayret gösterin. Doğum haritanizdaki diger gezegenler iliskinize yardimci olabilir ama görünen kadari ile Yay, Boga beraberliginde zorluklar vardir. Gene de Yay sevgiliniz rutin hayatiniza renk katabilir. Onun sayesinde bir çok arkadas edinip dünyayi dolasabilirsiniz. Siz ise Yay`a destek olarak akilli tavsiyelerinizle daha güvenli bir gelecek saglayabilirsiniz.

BOĞA-OĞLAK UYUMU

Boga ile Oglak mutlu olabilir mi acaba? Hem de çok! Ikinizde toprak elementi oldugunuz için sadece sezgilerinizle bile birbirinizi anlayabilirsiniz. Oglak size ilham verecek ve örnek olacaktir. Hirsli oglak vadide dolasmakla tatmin olmaz, daglarin en tepesine tirmanmalidir. Oglak ancak zirvede huzur bulur, olmak istedigi yer orasidir. Oglak burcu basarmak için azimlidir ve en tepeye çikabilmek için bütün gücü ile çalisir.  Sebatkar, güvenilir, dogrucudur ve Boga gibi finans konularinda harikalar yaratir. Ikisi de toplumdaki statülerine önem verir, saygi duyulmak isterler ve aykiri, isyankar hareketlerde bulunmazlar. Birlikte çok uyumlu bir hayatlari olacaktir. Belkide en ciddi gezegen Satürn tarafindan yönetildigi içindir, Oglagin mizah duygusu çok gelismistir. Satürn onu ciddilestirse bile kendi kendisi ile dalga geçme huyuna sahiptir. En komik sakasinin altinda bile hassas bir nokta vardir. biraz neselenin Oglak size iyi gelecektir. Mizah duygusu olmasina ragmen Oglak, özellikle askta mutlu olduktan sonra aci çekecegine inanir. Bu Satürn`ün etkisidir. Iliskinizin devam etmesi için, sevgilinizi bir seyler gizlemediginize inandirmaniz gerekiyor. Meraklanmasin, sadik olacak birisi varsa o da Boga burcudur. Satürn anilari korudugu için, Oglak askta ugradigi hayal kirikligini kolay kolay unutamaz. Onun ayni acilari çekmemek için kendini kapattigini fark edebilirsiniz. Sefkatle, güvenini kazanirsaniz çok mutlu olacaktir. Oglak, sizin saf kalbinize, dengeli ve duyarli olusunuza hatta sahipleniciliginize bile asik olacaktir. Ona göre sahiplenmeniz onu gerçekten istediginizi gösterir. Oglak insaninin terk edilme ve incitilme korkusu oldugunu unutmayin.Oglak`larin çogunun çizime ve güzel sanatlara yetenegi vardir. Bir Boga olarak siz de müzik ve sanattan çok zevk alirsiniz. Oglak sizin dogum haritanizda ask ve yaraticiligin yöneticisi 5. evde bulunmaktadir. Egitim, din, çocuk yetistirme yada teorik konular üzerinde uzun sohbetler edersiniz ve çok iyi anlasirsiniz.  Günes burçlariniz uyumludur bu yüzden birbirinizi iyi anlarsiniz ve rahatlikla hayallerinizden, ideallerinizden konusabilirsiniz. Oglak burcunu sehvetli ve duyarli askinizla bastan çikarirsiniz. Boga`lar maharetli asiklar olarak taninir. Boga dokunmaya çok duyarlidir ve duyu organlarini en iyi sekilde kullanir. Seks hayatinizda Oglak sizin yaninizda kendini kabiliyetsiz hissedebilir. Siz onun içinde gizli kalmis tutkulari ortaya çikarabilirsiniz. Sorumluluk sahibi Satürn`ün yönettigi Oglak insaninin kafasini günlük islerden uzaklastirip rahatlattiktan sonra kendiniz gibi atesli ve istekli bir hale getirebilirsiniz. İliskiniz fazla uzamadan ikinizden biri evlilik konusunu gündeme getirecektir. Ikinizde dogustan yapi olarak olgunsunuz ve baglanmak istersiniz. Birbirinize çok uygunsunuz, bu iliskinin sonu hayal kirikligi olmayacaktir.

BOĞA-KOVA UYUMU

 Ikinizin arasinda bir çekim oldugu kesin olmakla birlikte iliskinizin devam edip etmeyecegi kesin degil. Kova sevgilinizin insanin aklini basindan alan gizemli bir çekiciligi var. Kova, mesafeli, soguk, analitik, entelektüeldir ve akli hep baska yerlerdedir. Onun kafa yapisina ve isindeki üstünlügüne hayran olursunuz. Dahilerin burcu olarak bilinen Kova`lar ileri teknoloji ile ilgili konularda oldukça beceriklidirler ve hep gelecege dönük yasarlar. Kova`nin görevi süre gelen düzenleri daha iyisi ve yenisi ile degistirmektir. Boga ise tam tersi alistigi düzeni korumaya çalisir ve geçmiste yapilmis seylere baglidir.  Kova dogustan asi ruhludur ve aliskanliklara karsi çikar.Siz toplum disinda kalmak istemez ve toplum tarafindan onaylanmak istersiniz., bu ise Kova`nin umurunda bile degildir. Siz sicak kanlisiniz ve paylasmayi seversiniz. Aslinda Kova`da böyledir ama o duygularini baska sekilde ifade eder. Ne yaparsaniz yapin bir süre sonra Kova`nin aranizdaki mesafeyi korudugunu fark edeceksiniz. Kova, Uranüs yani bireysellik gezegeni tarafindan yönetilmektedir.  Aranizda hissettiginiz uzaklik Kova`dan kaynaklanmaktadir. Kova bireyselligini kaybetmekten korktugu için çok yakinlasamaz. Siz bunu anlamasaniz da hos görmeye çalisin. Ask ve sevgi gezegeni Venüs tarafindan yönetildiginiz için böyle bir korkuyu anlayamazsiniz. Kova ise hayat boyu kendi kimligini bulmaya ve gelistirmeye çalisir. Sizin sahiplenici ve kiskanç huylariniz onu uzaklastiracaktir. Bu iliskinin devami için Kova`dan fazla bir yakinlik beklememeniz lazim. Siz çok daha samimi ve verici bir iliski istersiniz, bu size yetmeyebilir. Iliskinizde baska zorluklarda olacaktir. Ikinizde sabit nitelik tasidiginiz için en ufak bir fikir ayriliginda bile anlasmaniz imkansiz olacaktir. Ikinizde simdiye kadar ki tartismalari ödün vermeden kazanmaya alismissiniz.  En azindan birinizin yildiz haritanizda toprak ya da su burçlari olmali ki, hiç olmazsa biriniz uzlasan taraf olabilsin. Ikinizin de inatçiliginizdan vazgeçmeniz zor oldugu için anlasmaniz nerede ise imkansizdir. Yatakta Kova heyecanli ve yaraticidir ama sizi biraz tutucu bulabilir. Kova için seks, yaptigi diger ilginç seylerden bir tanesidir. Sizin içinse daha derin bir anlami vardir. Kova burcu gerçek bir askla sevse de fazla baglanmadan özgür bir iliski yasamak ister. Bu size göre degildir. Siz Kova ile beraberken baskalari ile birlikte olmak istemezsiniz. Boga sadik olmak için söz verirken (özellikle iliskinin basinda), bu Kova`ya çok saçma gelmektedir. Birine ait olma fikri Kova`yi ürkütür. Buradaki yorumumuz sadece günes burçlari içindir. Eger Kova sevgilinizin dogum haritasinda Oglaga düsmüs gezegenler varsa (Ay, Merkür, Venüs Günese yakin dolastiklari için olabilir) bu iliskiyi yürütmek çok daha kolay olacaktir.

BOĞA-BALIK UYUMU

Balik burcu Boga için bir çok sebepten çok iyi bir es olabilir. Balik sevgiliniz hassas, romantik, ince ruhlu ve fedakardir. Balik sizi sinemaya, konsere, sergiye ve diger kültürel faaliyetlere götürecektir. Siz ise onu, kendi basina gidemedigi pahali restoranlara götürür, en kaliteli saraplari tattirir ve bankada hesabi olmasi için tesvik edersiniz. Birlikte hem çok eglenirsiniz hem de birbirinize derinden bagli, olgun bir iliskiniz olur. Balik burcunun gerçekçi bir dünyada yasamadigini fark edeceksiniz. Siz ikinize yetecek kadar gerçekçi ve pratik oldugunuz için bunu önemsemeyeceksiniz. Iliskinizde inisiyatifin sizde olmasi hem Baligin hosuna gidecektir, hem de buna alisiktir. Güç savasini sevmeyen Balik burcunun egosu çok gelismemistir. Bu yüzden sizin karakterinize adapte olabilir. Kendi kendine yetebilen Balik burcunun bir sürü isi ve ilgi duydugu konu oldugu için sizden beklentilerle dolu yasamaz. Balik burcu asik oldugu zaman bütün kalbiyle, ruhu ile nerede ise ilahi bir duygu ile sever. Sadakat bekliyorsaniz seve seve sonuna kadar size sadik kalacaktir. Balik maddeci olmadigi için, sizin bu kadar para ile ilgili olmaniza bozulsa da iyi kazancinizla onun yaratici yönlerini desteklemenizden mutlu olur. Para konusunda egoistlesmeye basladiginizi hissettigi an bir yardim kurulusuna bagis yapmanizi isteyecektir.  Balik dünyada para diye bir kavram olmamasini tercih ederdi. Parayi idare etmek ona zor gelir. O, zamanini para düsünerek degil daha önemli konular ile geçirmek ister. Balik burcu karsiliksiz verir, birine borç verdigi zaman aslinda geri almayi beklemiyordur. Sevgilinizde anlayamayacaginiz tek özellik bu olacaktir.Onun çok fedakar oldugunu ve diger insanlarin onun iyi niyetini istismar ettiklerini ve kullandiklarini fark edebilirsiniz. Balik bunu bilse bile diger insanlarin ihtiyaçlarinin kendinden daha önemli olduguna inanmaktadir. Neptün `ün yönettigi Balik bu fedakarliginin karsiliginda etrafinda öyle pozitif bir alan olusturur ki evren onu korur ve ihtiyaçlarini karsilar. Bu olay sadece sizin için degil onun içinde bir gizemdir. Gene de sizin para konularindaki tavsiyeleriniz çok isine yarayacaktir. Aranizdaki güçlü manyetik çekim en çok yatakta ortaya çikacaktir. Balik sizi bu dünyadan alip baska bir evrene götürecektir. Hayal bile edemeyeceginiz kadar sefkat, ilgi ve incelik bulacaksiniz. Bu kalici bir ask olacaktir. Balik ile beraberliginiz ayaklarinizi yerden kesecek ve bundan böyle hayata baska gözle bakmaya baslayacaksiniz. Balik için hayal edilebilen her seyin gerçeklesmesi mümkündür, sinir tanimaz. Siz ise dokunulabilen gerçekleri yaratir ve kurarsiniz. Ikiniz içinde daha uygun bir es yok, sanki birbiriniz için yaratilmissiniz! Boga`ya son bir tavsiye: Balik sevgilinizin romantik duygularina hassasiyet gösterin, fazla gerçekçi olmayin. Mesela mum isiginda yemek yerken "tabagimi göremiyorum" diyerek havayi bozmayin. Bu tip romantik seylerin aptalca oldugunu söylerseniz eninde sonunda iz birakmadan yok olacaktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder