Bu Blogda Ara

18 Haziran 2013 Salı

Yüz Falı

YÜZ FALI
Yüz falına nasıl bakılır:
İnsan yüzü insanın kişiliği hakkında çok şeyler söyler.Kişilikteinsanın hayatına yön veren önemli bir faktördür. Yüze bakarak karaktertahlili yapmakda bir bakıma o kişinin geleceğiyle ilgili fikirvereceğinden fal sayılır.
Yüz hatları yuvarlak olanlar sır saklamayı severler fakat yerigeldiğinde dedikodu yapmaya bayılırlar.Bu kişiler çok çalışkan olup birkaç işte bile çalışıp kazanacak kadar becerikli olurlar.Gülmeyiseverler,bol bol gülümsediklerini görürsünüz.Bazan kıskanç olurlaretraflarındaki insanların başarılarını çekemezler belli etmeselerdeiçten içten hayıflanırlar.Özellikle kıskanç olanlar kısa boylu olanyuvarlak yüzlülerden çıkar.
Uzun yüzlüler Seyahati ve eğlenmeyi severler.Çok para harcarlar.Tutumluolmayı beceremezler.Midelerine düşkündürler fakat genellikle kiloproblemleri olmaz.Bazıları dış görünüşe önem verirler devamlı yenigiysiler ve takılar almak ister.Yeni hobiler edinirler,boş durmayısevmezler zengin olmak biricik idealleridir.
Köşeli kareye benzer yüz hatlarına sahip olanlar.Girişimci vehareketlidirler.İşten işe koşarlar fakat bir iş de devamlı kalmaktansıkılırlar.Gezmeyi severler.
Üçgen yüzlüler.Gösterişi severler,ikna kabiliyetleri yüksektirkonuşarak çok sorunu halledebilirler.Giyim kuşamı severler,paralarınıda bu uğurda harcamaktan çekinmezler.
Geniş alınlılar akıllı zeki insanlardır.fakat iş hayatında her zamanbaşarılı oldukları söylenemez.Tembelliği sever sevmedikleri işlerdebaşarılı olamazlar.
Dar alınlılar sıkılgan az konuşan kişilerdir.Fazla hırslarıyoktur.Bazen küçük şeyleri bile takıntı haline getirip sorun yaşarlar.
Yukarı doğru genişleyen alın sahipleri son derece zekidirler kafalarınayatan her işde başarılı olurlar.İçlerinden dahiler çıkar.
Kısık gözlüler içine kapanık gizemli bir ruh dünyasına sahipkişilerdir.Arkadaşlığa önem verirler.Dürüsttürler.Kincidirleryapılanları yıllar geçsede unutmayan bir yapıya sahiptirler.
Büyük gözlüler sohbeti seven sohbet ortamlarında aranılankişilerdir.Bağımsızlıklarına düşkün kişilikleri sebebiyle kendiişlerini kurmak isterler.
Mavi gözlüler arkadaş çevresi bol konuşkan gezmeyi eğlenceyi seven kişiliklerdir.
Çakır gözlüler mavinin değişik bir tonu olan bir göze sahipolurlar.Bencil olurlar kıskançlık,çekememezlik en belirginözellikleridir.Kıskandıkları kişinin yanında dayanamayıp tırnaklarınıyemeye başlayanlar nazar gücü olan korkulacak kem gözler olarakbilinirler.
Yeşil gözlüler dürüst sevecen kişiliğe sahiptirler.
Kahve rengi gözlüler ilişkilerinde sevecen olurlar.
Siyah gözlüler iç dünyalarını gizleyen kişiliğe sahip olurlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder